Køb Woman og en lækker dagcreme fra Tromborg

Spar 569 kr - få 5 numre af Woman + en lækker creme for kun 149 kr!

29. maj 2014 af Jane Hansen

Den kolde tid er over os, og findes der noget bedre end hyggelige stunder i sofaen med stearinlys, tæppe og hygge-læsning?

Hvis du sørger for sofa, lys og tæppe, leverer Woman hygge-læsningen. Lige nu får du 5 numre af Woman + Womans skønhedsbibel + en nærende Tromborg Deluxe Face Cream. Alt sammen for kun 149 kr. - du sparer 569,75 kr!

BESTIL TILBUDDET HER

Woman er et magasin skrevet om dig og til dig, og hver måned er bladet sprængfyldt med gode historier om følelser, sex, parforhold og sundhed - du får også masser af tips til mode, makeup, hår og dullegrej og masser af gode grin. Abonnerer du på Woman, får du derudover adgang til den eksklusive Woman-klub, hvor du hver måned kan deltage i særlige konkurrencer og events og få supergode tilbud.

BESTIL TILBUDDET HER

Ud over bladet får du den ekstremt lækre Tromborg Deluxe Face Cream - Day & Night Moisturizer. Ansigtscremen giver din hud næring og energi fra planteekstrakter og naturlige olier, der virker opbyggende på bindevæv og cellestrukturen. Cremen har en let og lækker konsistens, den absorberes med det samme og efterlader huden silkeblød. Og så koster den altså 440 kr i butikkerne - men du får cremen + 5 numre af Woman for kun 149 kr + porto og eksp.

Du sparer 569,75 kr, hvis du benytter dig af dette virkelig gode tilbud - slå til nu og få vinterens hyggeligste læsestof leveret direkte til din postkasse!

Hvad synes mændene?