Køb Woman og lækkert smykkesæt fra Pilgrim

Lige nu får du 5 numre af Woman + sæsonens hotteste smykkesæt for kun 149 kr

18. juni 2014 af Mette Andrea Boesgaard

Perlen har fået et comeback i moden. Den smukke klassiker pryder lige for tiden både øreflipper, hals, fingre og arme hos alverdens fashionistaer - og lige her kan du få de allerflotteste perler plus 5 numre af Danmarks bedste kvindemagasin Woman for kun 149 kr

KØB TILBUDDET HER

Woman er din veninde - både på nettet og blad-form. Hver måned guider dig vi dig til et bedre liv, en smukkere stue, det perfekte venindemåltid og sæsonens hotteste køb inden for mode og skønhed. Men du får ikke bare Woman med posten, når du abonnerer på Woman - du får også fede ekstra-tillæg til bladet - blandt andet det sommertillæg, du får med tilbuddet her - adgang til den eksklusive Woman-klub, hvor du hver måned kan deltage i særlige konkurrencer og events og få knald-gode tilbud på vores abonnementsgaver.

Lige nu får du et toplækkert smykkesæt fra Pilgrim med, når du bestiller Woman. Sættet består af perleøreringe og en 40 cm lang perlehalskæde fra Pilgrim - begge er belagt med 16 karat guld og 100 % nikkelfrit.

Smykkesættet har en værdi af 348 kr, men du får både smykkesættet, 5 numre af Woman og det underholdende Sommersjov tillæg for kun 149 kr + 49 kr i porto og eksp. Værdi i alt: 626,75 kr. Du sparer altså 477,75 kr.

KØB TILBUDDET HER

Hvad synes mændene?