Kvinde shopper
© iStock

Notabenes nye kollektion er dedikeret til en HELT særlig person

En smuk tanke og smukke sko går her op i en højere enhed

2. februar 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Find forårshumøret frem, og lav en plan for, hvad dine veninder og dig skal lave sammen dette forår. Én af disse ting skal selvfølgelig være at shoppe, for sæsonens forårskollektioner sprudler allerede frem i modeverdenen, ligesom vintergækkerne snart titter frem i skovbunden.

For ejer og designer af Notabene, Martin Friis, er foråret lig med en frisk start med nye materialer, farver og strukturer. Samtidig er 2017 også starten på Notabenes 20 års jubilæum.

Designerens lille datter hyldes

Martin Friis, som allerede har titlen som far til to, blev sidste år far for tredje gang, og det er netop sin lille, nye datter, Karlie, han hylder med Notabenes forårs- og sommerkollektion. 

“For mig er hun den ultimative nye begyndelse, og i et liv hvor arbejde og privatliv flettes sammen og tit smelter sammen, har jeg dedikeret Notabenes forårskollektion til hende,” lyder Martin Friis.

The Karlie Collection – a tribute to new beginnings
© Notabene
The Karlie Collection – a tribute to new beginnings
© Notabene

The Karlie Collection

Den nye kollektion har fået navnet The Karlie Collection – a tribute to new beginnings og skal altså både symbolisere forår og en ny begyndelse. 

Kombinationen lyder ret perfekt, og nu glæder vi os bare endnu mere til, at blomsterne springer ud, og vi kan nyde de dejlige forårsaftenener med et glas kølig vin i hånden og et par smukke sko på fødderne.

The Karlie Collection – a tribute to new beginnings kan købes hos Notabenes forhandlere over hele landet, hos Notabene på Kronprinsensgade samt via Notabene.dk fra 1. februar.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?