Hm, hvad var det nu, jeg skulle nå? Nårh ja - ingenting!
Hm, hvad var det nu, jeg skulle nå? Nårh ja - ingenting! © Getty

Vælg den rette bikini til din krop

Læs guiden og find den bikini, der får dig til at se top-lækker ud

19. maj 2009 af Mette Andrea Boesgaard

Vælg den rette bikini til din krop


Bikinisæsonen er allerede godt på vej, og selvom lyset og solen er meget tiltrængt, er det ikke os alle, der er lige begejstrede ved at skulle smide vores asparges-blege kroppe med alle dens mangler og skavanker under solen til skue for alverden… Men lidelsen kan blive en hel del mindre, hvis du vælger en bikini, der fremhæver dine fordele, dølger dine knap så heldige sider og skaber en optisk illusion om en afbalanceret krop (ja, det kan faktisk lade sig gøre - læs bare videre…)

Inden du flyver ud og investerer i din nye, kropsfacon-fremmende bikini, er der dog lige et råd, du skal have med på vejen: Glem for Guds skyld (men mest for din egen) alt om, hvad der er moderne og smart denne sæson!! (så vidt det er muligt, for de bikinier, der hænger i butikkerne, er jo i sagens natur påvirket af tidens tendenser!). Det, der er allervigtigst, når du vælger din bikini, er hvad du har det godt i og føler dig lækker i. For det, der i sidste ende skaber en smuk pige i bikini, er din egen tillid til, at du er skøn!

Æblefacon


ÆBLE-FACON

Du har brede skuldre, stor barm, smalle hofter og en smal røv

Du er heldig fordi dine smalle hofter gør det let at se lækker ud i en bikini

Vælg en bikinitop der giver støtte til dine bryster - toppe med halterneck er perfekte, for de har både stof og styrke nok til at hjælpe din bryster i kampen mod tyngdekraften. En bikini med bøjle (og eventuelt brede stropper) hjælper også til at hejse barmen op og forme den.

Vælg bikini-trusser der fremhæver dine beundringsværdigt smalle hofter. Lavtsiddende trusser, der bliver bundet på hoften er som skabt til din lille popo.

Lige op og ned


LIGE OP OG NED

Du har små bryster, smalle hofter, slank mave og lange ben

Du er heldig fordi du har den perfekte model-figur

Vælg en bikinitop lige efter dit hoved! I og med, at du er småt (men godt) udstyret er du lykkeligt fri for at tænke på støtte, og du kan derfor bære næsten hvad som helst. Brænder du for at få lidt ekstra fylde over brystet, er det klassiske valg en bikini med indlæg og eventuelt en solid push-up… Flæser og stærke mønstre giver også illusionen om et fyldigere bryst.

Vælg bikini-trusser af den lavtsiddende slags, du kan sagtens bære dem! Hvis du synes, din mås bliver for flad, så giv den ekstra fylde ved at vælge en bikini med flæser eller et frækt mønster.

Timeglasfacon


TIMEGLASFACON

Du har brede skuldre, store bryster, lille talje og brede hofter

Du er heldig fordi du har en harmonisk kropsbygning med de skønneste kvindelige former (tænk bare på Selma Hayek!)

Vælg en bikinitop der giver god støtte til dine bryster - halternecks og toppe med bøjler både løfter, former, holder og fremhæver din smukke barm!

Vælg bikini-trusser med høj benskæring - det får dine ben til at se lækre, lange ud og leder opmærksomheden bort fra dine brede hofter.

Pærefacon


PÆREFACON

Du har smalle skuldre, små bryster og brede hofter

Du er heldig fordi du har smukke kraveben og skuldre og håndterlige bryster.

Vælg en bikinitop der leder øjet væk fra de brede hofter og op mod dine bryster - en lys bikinitop, eventuelt med en solid gang push-up, skulle gøre tricket!

Vælg bikini-trusser der skjuler - og det gør trusser i mørke farver. Løse mandeshorts er ideelle til at gemme de dele væk, du er ked af. Alternativt kan du også bortlede opmærksomheden fra problem-området ved at vælge et par trusser med høj benskæring - de får dine ben til at se så indbydende lange ud, at det nok skal få nysgerrige øjne til at fokusere på noget andet end dine hofter.

Sådan bliver du bikiniklar.

Hvad synes mændene?