Britney Spears 'Piece of me'-show

Britney Spears hiver kæmpe boyband-idol med på scenen – og spanker ham!

Den eneste, passende kommentar er vist: It's Britney, bitch!

4. april 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Én ting er sikkert: Britney Spears er for vild! Hun har givet os de sejeste 90'er hits, haft sine op- og nedture, og hun er bestemt ikke bange for at gå all in

I øjeblikket har Britney sit helt eget show i Las Vegas, som hedder Piece of Me. Showet oser af Britney (læs: meget små kostumer, sexede moves og et vildt sceneshow), og sangerinden har naturligvis et par traditioner under showet.  

Når Britney synger sangen Freakshow, plejer hun nemlig at hive en tilfældig mand op fra publikum. Den udvalgte bliver udstyret med seler og skal kravle hen ad gulvet, hvor Britney (naturligvis) lige spanker ham lidt.

90'er hjertet banker! 

I weekenden var den (heldige) gæst på scenen en gange særlig personlighed. Det var nemlig Howie D. fra Backstreet Boys (banker dit 90'er hjerte også lidt ekstra lige nu?). Vi kan godt afsløre, at de to stjerner ikke var bange for at gå til den på scenen...

Har Britney et crush på Backstreet-drengene? 

Men det er ikke første gang, at den kære Britney har hevet en af gutterne fra Backstreet Boys med på scenen. Sidste år var det A.J. McLean, der fik æren (og han havde ret godt tjek på sine dancemoves)

Dengang afslørede Britney Spears, at hun er kæmpe fan af boybandet – og Britney, vi forstår dig godt (og er kun liiiiidt misundelig på Instagram-billedet herunder). 

Huge confession... biggest @backstreetboys fan! Tonight was truly a dream for me. #Vegas #PieceOfMe

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?