Æblebrød

og ligges som pynt. Kom eventuelt lidt ekstra kanel og sukker på toppen

De danske æbler er frit fremme, og der er fuld knald på både smag og vitaminer i dem. Der er mange, som kører træt kl. 16 og har brug for en re-fill inden dagens sidste gøremål og aftensmad. Her er et sundt, sødt og fiberrigt brød du med god samvittighed kan tage et par skiver af. Du kan også lave det som muffins, hvis det skal med i tasken. Og selvfølgelig skal det prøvesmages her i weekenden!

1 lille brød

3 æbler

3 æg

200g skyr

1 dl mandler, blendet til mel

1 dl kokosfibre (kan erstattes af 1,5 dl havregryn - der blendes)

1 dl kokossukker

1 spsk kanel

Gem 1/2 æble, men skær ellers resten i tern. Bland æbleternene med kanel. Pisk æg, sukker og skyr sammen. Kom æbler/kanel  i sammen med og mandelmel og kokosfibre eller havegryn. Det 1/2 æble skæret i tynde skiver. Hæld i en smurt brødform og pynt med det sidste 1/2 æble, samt eventuelt lidt ekstra sukker og kanel. Bag ca. 50 minutter ved 170 grader.

Opbevaret brødet på køl.

 

 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit! 

 

Hvad synes mændene?