Daddelkugler er snacken, du kan nyde med god samvittighed – og lave selv

Nemt, enkelt og LÆKKERT!

1. september 2016 af Redaktionen

Sæt tænderne i disse bløde og lækre dadelkugler, næste gang du er sliksulten. De er fyldt med sunde sager i stedet for tilsætningsstoffer. 

Det skal du bruge: 

15 store, bløde dadler uden sten
100 g kokosmel
100 g mandler
2 spsk. kokosnøddeolie (eller anden olie
uden smag)
4 spsk. kakaopulver
1⁄2 dl vand
1 tsk. kanel

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne sammen i en blender eller foodprocessor, indtil det bliver en blød og ensartet masse. Tilsæt mere vand, hvis konsistensen er for tør. Stil massen i køleskabet i mindst ti minutter. Form derefter 15-20 kugler med hænderne, og rul kuglerne i kakaopulver,
hakkede nødder eller kokosmel. Lad daddelkuglerne hvile i køleskabet i 20 minutter, før du guffer løs.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?