Fantastisk weekendbrunch med æg serveret i BACON

Nogle gange skal der altså være fest fra morgenstunden. Her kommer en brunch deluxe, der tager 10 minutter at forberede – og 12 minutter i ovnen. 

Det skal du bruge

Til 2 personer

4 æg

1 pakke parmaskinke (bacon kan også bruges)

200 g blomkål

2 tsk olie

2 tsk karry

2 tsk citronsaft

½ dl mælk

1 avocado

Salt & peber

Sådan gør du 

  • "Beklæd" fire muffinsforme med parmaskinke eller bacon. Slå forsigtigt æggene ud i. Sæt i ovnen ved 200 grader. De er færdige når æggene har ”sat sig” efter ca. 12 minutter.
  • Skær blomkålen i mindre stykker. Varm olien op i en pande, og tilsæt karry. Tilsæt herefter mælk og tilsidst blomkål. Lad det stå på panden med jævnlig omrøring, ind til dine æggemuffins er færdige.
  • Skær avocadoen over, og udsten den. Pensl den med citronsaft og et drys salt og peber.
  • Anret to muffins og halvdelen af blomkålen med en halv avocado. Gi det hele et lille drys peber, og nyd en luksusstart på weekenden. Har du stadig lidt morgen-overskud tilbage, så pres en lækker gulerodsjuice med ingefær til – smækker lækker kombi!

God weekend til jer alle!

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit! 

 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?