Fredagssnacken, der giver dig SÅ meget bedre samvittighed

Endelig har nogen fundet på at bruge linser på en lækker måde: i chips!

20. november 2017 af kommerciel redaktion for Taffel

Har du lavet overtræk på kartoffelchipskontoen? Bare rolig! Du behøver ikke at spise rynkede rosiner på fredag, hvor du har inviteret veninderne på filmaften. Vi har nemlig spottet et  alternativ, som du kan stille på bordet uden at virke hellig eller hippieagtig (altså, medmindre du afslører, hvad de rent faktisk hedder): linsechips!

Fidusen ved Taffels linsechips er, at de smager 100% godt. Samtidig indeholder de 13% protein og 40% mindre fedt end almindelige kartoffelchips. Og så har de en luftig og super sprød konsistens, der minder om den slags lune chips, du kunne få i cafeterier og sportshaller i 1990’erne. Ren nostalgi. Og meget mmmmm!

Semi-sundt serveringstip:

Kom 1 pose Taffel Linsechips med smag af Sourcream & Onion og Dild & Purløg i en stor skål og servér med en hjemmelavet Holiday-dip bestående af:

  • 4-5 spsk skyr
  • 1,5-2 tsk salt
  • 1 tsk allround krydderi
  • 1 tsk ketchup
  • lidt presset hvidløg

Hvad synes mændene?