Opskrift: Lav dine egne lækre Ferrero Rocher

Disse små kugler er super nemme at lave, kræver kun 3 ingredienser, og så smager de helt fantastisk! De fortjener en plads i konfektskålen, og de vil helt sikkert bringe lykke hos enhver med en sød tand.

Ingredienser (26 stk)

200 g køleskabskold nougat af god kvalitet (fx Summerbird eller Valrhona)

150 g hasselnødder

200 g god mørk chokolade (60-70 %)

Fremgangsmåde

  1. Start med at riste hasselnødderne på en pande eller i ovnen ved 200 grader i ca 5-8 min (eller indtil skallen sprækker). De må endelig ikke brænde på.
  2. Lad dem køle af, og pil skallerne af ved at nulre hasselnødderne i hænderne eller rulle dem mod hinanden i et viskestykke. Det gør ikke noget, hvis der sidder lidt skal tilbage, men forsøg at få så meget af som muligt.
  3. Tag 26 hasselnødder fra, og hak resten fint med en savtakket kniv eller i en blender – sørg dog for, at det ikke bliver til hasselnøddemel. Der skal stadig være bid i.
  4. Tag nougaten ud af køleskabet, og skær den i 26 stykker. Tag en kagerulle, og bank hvert stykke lidt fladt.
  5. Placer en hasselnød på hvert stykke nougat, og rul nougaten omkring hasselnødden til en kugle. Stil kuglerne på køl 1/2-1 time.
  6. Smelt, og temperér chokoladen.
  7. Overtræk hasselnøddekuglerne med mørk chokolade, og rul dem i hakkede hasselnødder med det samme. Køl kuglerne helt af, før de serveres.
  8. Server dem kolde, og nyd hver en mundfuld af de skønne søde hasselnøddekugler.

 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit! 

 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?