Oreo-cheesecake, som ikke skal bages

Det tager 10 minutter at mikse ingredienserne, og så skal den bare en tur i fryseren – lettere bliver det ikke!

11. februar 2017 af Sørine Theen Nørreslet

Okay – vi har ved efterhånden adskillige lejligheder skiltet med vores store kærlighed til den mørke cookie med det hvide fyld; Oreos. Vi er vilde med alle afskygninger af kagen – både når den bliver mixet med chokoladestykker og cookie dough, eller når den frituresteges til en syndigt sprød snack.

Prøv også den lækre Sneakerskage med Oreo.

I dag er turen kommet til den måske letteste og lækreste dessert, vi kan komme i tanke om, nemlig en skøn Oreo-cheesecake. Kagen skal ikke bages, og det tager kun 10 minutter at blande ingredienserne, før kagen skal en tur på køl.

Det skal du bruge

Bund

  • 3,5 dl knuste grahamskiks
  • 0,5 dl brun farin (cirka)
  • 7 spsk usaltet, smeltet smør

Cheesecake

  • 5,5 dl fløde
  • 500 g flødeost, blødgjort
  • 1,5 dl sukker
  • 0,5 tsk salt
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 tsk vaniljepulver
  • 2 dl Oreos, knuste 

Sådan gør du

Bund

  1. Miks grahamskiks med sukker
  2. Tilsæt smeltet smør og blend blandingen til en sammenhængende masse
  3. Pres massen i en form og stil til side

Cheesecake

  1. Pisk fløden let og luftig
  2. Mix flødeost, sukker, salt, vaniljepulver og citronsaft i en skål. Rør det sammen i et par minutter – med en håndmixer eller i din køkkenmaskine – til du får en blød og sammenhængende masse.
  3. Bland den piskede fløde og flødeostblandingen.
  4. Mix forsigtet de knuste Oreos i blandingen 

Find resten af fremgangsmåden her ...

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?