Så enkelt laver du din egen (sunde) banan-is

Du behøver blot to ting for at kunne lave den lækreste banan-is. Nemmere bliver det ikke!

Det skal du bruge

7 bananer

200 g mørk chokolade (85%)

Sådan gør du

Der er lidt forarbejde, men det er meget simpelt.

  • Skræl de 7 bananer, og put dem i en frysepose. Smid dem i fryseren natten over. Lader du bananerne ligge, så de lægger tæt op ad hinanden og peger i samme retning, så er de nemme at skille ad fra hinanden, når de kommer op af fryseren.
  • Lad bananerne tø lidt, inden de skæres i mindre stykker og moses eller blendes sammen. Har du ikke en blender, fungerer en gaffel fint. Hak chokoladen til grove chunks. Når bananerne er most til en jævn cremet bananmos, vendes de grove chokoladelade stykker i. Gem eventuelt noget af chokoladen til at drysse over, når isen skal serveres.
  • Put blandingen i en bøtte, og stil isen i fryseren. Efter seks timer skulle den gerne have sat sig nok til, at den kan serveres.
  • Når isen er gennemfrosen, bliver den meget hård. Tag den derfor ud af fryseren i god tid, inden du skal servere den. Så undgår du bøjede skeer og flyvsk is.

Velbekomme!

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit! 

 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?