Sådan har du med sikkerhed aldrig smagt rosé før

Pludselig giver navnet VINgummibamser mere mening

24. september 2016 af Louise Elisabeth Bartels

'Vin'-gummibamser har fået en helt ny betydning for os, og vi har ikke været så lykkelige siden, vores bøn blev hørt, og vi fandt ud af, at vi sagtens kan spise slik med god samvittighed. Rosévingummien er nemlig endelig kommet, og vi kan slet ikke vente med at få lov til at smovse løs. 

Du skal bruge: 

Et glas rosé

100 gram sukker 

6 pakker gelatine 

Sparkling wine olie (kan købes her)

Frugtfarve

© Youtube

Sådan gør du:

1. Åbn din rosé, og fyld et glas.

2. Hæl glassets indhold op i en skål, og placér skålen i mikroovnen.

3. Giv din rosé 1,5 minut i mikroovnen.

4. Bland sukker og gelatine i en skål.

5. Hæl den varme rosé op i din sukker- og gelatineblanding, og rør, til det hele opløses.

6. Kom 4-6 dråber sparkling wine olie og 1 dråbe frugtfarve op i din blanding.

7. Hæl din blanding op i en vingummibamseform (vingummibamseform kan købes her).

8. Sæt formen i køleskabet, og lad bamserne køle af i mindst to timer.

Er du stadig i tvivl om, hvordan du laver vingummibamserne, så se videoen herunder.


Har du kastet dig over opskriften? Så husk at sende os en snap på Womandk, så vi kan se, hvor lækre dine rosé-gummibamser bliver.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?