Bekymret kvinde
© Unsplash

“Han holder mig hemmelig for sine venner, så spilder jeg min tid?”

Vores læser er i tvivl, om hendes forhold overhovedet har en fremtid

11. marts 2017 af Amanda Vejle

På vores forum Hvad synes? kan du spørge mændene direkte om alt mellem himmel og jord, og det har en af kvinderne på Woman benyttet sig af. Hun har spurgt mændene, om hendes flirt er interesseret i hende, eller om han bare holder hende hen: 

“Spilder jeg min tid?”

Jeg har været i seng med min eks-kærestes bedste ven en del gange nu. Vi har skrevet meget sammen, og der er indrømmet følelser for hinanden. 

Han vil dog ikke have, at der er nogen, der får det af vide, da han har dårlig samvittighed. Jeg kan udemærket godt forstå ham. 

Det er en rigtig mærkelig situation, som ingen af os havde set komme.

Mit spørgsmål er så bare: Er det fuldstændig spild af tid at blive ved, eller tror I, han på et tidspunkt ville kunne offentliggøre, at vi er sammen?

- Kvinde, 25

Det kan være det sværeste i verden at tyde det modsatte køn, specielt når det kommer til kærlighed og følelser. Vores kære læser har problemer med at tyde, om der er en fremtid sammen med den fyr, hun godt kan lide. Hun spurgte mændene på Hvad synes?, og du kan se, hvad de svarede her

Har du et spørgsmål?

Har du selv et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så skriv til mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på deres svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?