Bekymret kvinde
© iStock

“Jeg føler mig presset til at fake orgasmer med min kæreste”

Hvad gør du, når han prøver og prøver, men bare ikke rigtigt får dig i mål?

24. januar 2017 af Amanda Vejle

På vores forum Hvad synes? har du en unik mulighed for at få input fra det modsatte køn, hvis du har et problem, du går og tumler med. Det har vores læser:

Hej alle. 

Min fyr vil rigtig gerne give mig orgasme med oralsex, men jeg kan ikke komme af det. Det har ikke noget med ham at gøre, for han gør det rigtig godt, jeg har bare meget svært ved at få orgasme. 

Jeg kan mærke at det går ham på at jeg ikke kommer, og jeg føler mig næsten presset til at fake for at gøre ham glad, men det kommer der jo heller ikke noget godt ud af... fyre, hvad skal jeg gøre? 

Skal jeg snakke med ham om det, og i så fald, hvordan? Jeg kan næsten ikke slappe af under oralsex længere, fordi jeg føler mig presset til at få orgasme + jeg kan mærke at det er frustrerende for ham, når det ikke sker.
- Kvinde

Det er aldrig fedt, når sexlivet ikke fungerer, og det er noget, der virkelig kan få usikkerheden frem hos både mænd og kvinder. Men hvad kan man gøre for at løse det? Læs med her, og se, hvilke råd mændene gav til ovenstående spørgsmål. 

Har du et spørgsmål?

Har du selv et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så skriv til mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på deres svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?