De 5 bedste sexstillinger til dig, der har menstruation
© Woman.dk

De 5 bedste sexstillinger til dig, der har menstruation, men ikke vil lade det holde dig tilbage

Det er slet ikke umuligt at have menstruation og sex samtidig!

1. marts 2017 af Amalie Blixt

Vi kvinder ved godt selv, at vi kan være nogle mystiske væsener den ene gang om måneden. Humørsvingningerne, mavekramperne, oppustetheden og …sexlysten! En del kvinder har større sexlyst under deres menstruation, end de har normalt – og hvis du er en af dem, skal du ikke holde dig tilbage! 

Du skal heller ikke antage, at han ikke har lyst, eller at han synes, det er ulækkert at have sex med dig, når du har menstruation. Se her, hvad mændene egentlig synes om at have sex med kvinder, der har menstruation.

Her er 5 sexstillinger, som er perfekte, når det er den tid på måneden. 

1. På kanten

Bekæmp tyngdekraften, og begræns svineriet med denne stilling, der også er god for dig, der har ondt i lænden under din menstruation.

Læg dig på ryggen på kanten af sengen, mens han står eller knæler ved sengekanten. Løft benene, læg dem op på hans skuldre, og lad ham trænge ind i dig. For at opnå den perfekte højde med dit underliv og for at mindske menstruationssmerterne i din lænd, kan du lægge et håndklæde eller en pude under dig.

Sex med menstruation, på sengekanten
© Woman.dk

2. Skeen

Denne stilling er en favorit blandt mange, og den kræver ikke så meget af dig, hvilket er perfekt, hvis din menstruation gør dig udmattet og øm. Du skal faktisk bare ligge og nyde det. Han har fri adgang til at massere dine bryster, men han behøver ikke kigge på din oppustede mave.

I lægger jer på siden og vender samme vej (i ske), og han trænger ind i dig bagfra. Du kan bøje i knæene eller løfte dit øverste ben for at give ham bedre adgang til at trænge ind.

Sex med menstruation, skeen
© Woman.dk

3. I badet

Hvis du vil holde svineriet fra din menstruation til et minimum, så er det oplagt at tage ham med ud i brusekabinen til en lækker omgang sex. Men har du også et ambivalent forhold til sex i badet? Så læs lige vores otte drivvåde tips til fræk sex i badet, før du kaster dig ud i den våde fornøjelse.

Stå ansigt til ansigt, og løft dit ene ben rundt om hans hofte, så han nemmere kan trænge ind i dig. Lad ham tage dig op ad væggen, så du kan løfte benet og stadig stå fast. Men husk: Hvis der er stor højdeforskel mellem jer, er denne stilling ikke helt optimal – i så fald skal du måske vælge en af de andre fire.

sex med menstruation, i badet
© Woman.dk

4. Stående doggy

Har I fået smag for sex i brusekabinen? Den stående doggy er endnu en sexstilling, som er perfekt at tage med ud i brusekabinen. Desuden er doggystyle en klar favorit blandt mændene (se hvorfor her).

Stil dig med armene mod væggen for at holde balancen, når han støder. Svej i ryggen, og lad ham trænge ind i dig bagfra. I denne stilling kan I lade bruseren løbe, hvis I ønsker en lidt ‘vådere’ oplevelse (og hvis I gerne vil have blodet væk med det samme).

Sex med menstruation, stående doggy
© Woman.dk

5. Missionær med samlede ben

Måske er du ikke i dit eksperimenterende hjørne, når menstruationen melder sin bitre ankomst – og så er der jo den gode gamle klassiker, missionæren. Læs også, hvordan missionæren er for ham – hans mening er måske mere positiv, end du lige tror.

En lille menstruationsvenlig modifikation til den klassiske missionær er, at du samler dine ben, så han har sine ben på ydersiden af dine. På den måde sviner det mindre, og dit ‘greb’ om hans pik føles strammere for jer begge. Husk at lægge et håndklæde under dig for at undgå blod i sengen.

Sex med menstruation, missionær
© Woman.dk

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?