Stil dine egne spørgsmål til Womans sexolog i vores sexbrevkasse

Womans sexolog, Theresa Kirkby

Kære læser..

Jeg hedder Theresa Johanne Kirkby og er uddannet sexolog og igangværende kropsterapeut-studerende som TOTUM-behandler. Som sexolog arbejder jeg med problemstillinger fra knas i sexlivet til bearbejdelser af følelser i forhold til “hvordan finder jeg dog en kæreste?”. Mange af os skrøbelige og fantastiske mennesker sidder inde med SÅ mange tanker, følelser og spørgsmål vedrørende sex, seksualitet, intimitet og forhold som kan være svære at håndtere alene. Er jeg normal? Er det normalt? Hvad skal jeg gøre i en given situation? Hvordan finder jeg kærlighed? Er der noget galt med min krop? Hvorfor er det så svært for mig at nyde sex? Hvordan bliver jeg mere feminin? Osv...
 
Jeg har været så heldig, at få lov til at styre denne sexbrevkasse her hos Woman, som er til for dig, som er nysgerrig på og måske brænder inde med spørgsmål vedrørende intimitet, sex eller forhold. Der er ingen dumme spørgsmål og alle svar bliver modtaget med kyshånd, så tøv ikke med at skrive til [email protected].
Jeg vil gøre mig bedste for at give dig et professionelt og personligt svar.
 
De varmeste hilsner fra,
Theresa <3
 
Husk, at du også kan få svar på dine egne spørgmål om sex, parforhold og meget mere i Sexbrevkassen. Send dit spørgsmål til [email protected]
sss
Sexbrevkasse

Jeg hedder Theresa Johanne Kirkby og er en ung og frisindet sexolog, hvis passion for åbenhed gør mig i stand til at nedbryde sociale og seksuelle tabuer. Til daglig læser jeg til kropsterapeut ved siden af mit arbejde som sexolog/terapeut.

Her i sexbrevkassen deler jeg gode råd og tips i form af ekspertviden såvel som personlige erfaringer og besvarer bedst muligt dine spørgsmål vedrørende sex, kærlighed og intimitet. Jeg er ikke bange for at snakke højt og dele af egne seksuelle erfaringer og følelser, så forvent et ærligt og jordnært svar – et svar, som vi alle kan forstå.

Du kan stille mig spørgsmål her på sexbrevkasse@woman.dk. Spørgsmålene, du stiller, kan blive brugt redaktionelt af Woman.dk, men vil være helt anonyme.

Har du lyst til at vide mere om mig eller mit arbejde, er du velkommen til at kontakte mig på min hjemmeside www.Theresajohanne.com eller på min Facebook.

 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?