© iStock

Sådan bruger I vibratoren - sammen

Næ, dit særlige legetøj er ikke kun til dig - du kan også bruge den med og på manden....

11. maj 2012 af Mette Andrea Boesgaard

Sådan bruger I vibratoren - sammen

Hvis du går rundt og tror, at din vibrator er din lille hemmelighed, der kun kan bruges i enrum, så kan du godt tro om igen! En vibrator kan nemlig være en både sjov og nyttig gadget i dobbeltsengen - yes, også når der allerede ligger en mand i den!

Kunne du tænke dig at få inspiration til at bruge din frække, elektroniske ven sammen med kæresten? Så læs med her og få fif til kinky lege....

Præsentér ideen

Kunne du godt tænke dig at få dit yndlings-sexlegetøj med i sengen - men er du nervøs for, at din kæreste vil freake ud over din lille ven, eller måske endda føle sig truet af den? Så skal du gøre sådan her: Vis entusiasme og tal positivt om den sex, I allerede har - og bring så ideen om et stykke sexlegetøj på banen. Sig for eksempel: ”Vores sex i brusebadet i går var så hot - lad os prøve noget nyt næste gang, for eksempel en vibrator.”

 

Er han skeptisk? Så kan du forsikre ham om, at

A. han ikke behøver for den indsat i huller, hvor han ikke vil have det

B. det betyder ikke, at han er på vej til at blive overflødig

C. nej, overdreven brug af vibrator kan ikke gøre dig så følelsesløs ”dernede”, at du til sidst ikke kan komme uden...

Uanset hvordan han reagerer, er det vigtigt, at du ikke føler dig flov over ville inddrage en vibrator i jeres sexlege. Mange kvinder har brug for kraftig, vedholdende stimulation for at få en orgasme - selv med en mand i sengen. Og hvis han virkelig vil se dig komme, vil han gøre forsøget.

 

Vælg den rette vibrator

En måde at gøre ham mindre skeptisk overfor ideen om en ekstra stimulans i sengen, er ved at shoppe vibrator sammen - enten i en butik eller på nettet. Det har mange fordele: For det første gør det ham til en del af projektet i modsætning til, hvis du bare hiver din gamle, trofaste ven op fra skuffen og tager den med i jeres sengegymnastik - for det andet afmystificerer det vibratorer for ham, og for det tredje åbner det hans øjne for, at der er masser af typer vibratorer. Vibratorer behøver nemlig ikke være grotesk store og livagtige tissemænd eller tuttenuttede delfiner - der er også en, der passer bedre til jer!

En klassisk, aflang vibrator er fin - den kan bruges til det meste, og hvis du allerede har en, er det en god måde at afprøve sexlegetøjet i dobbeltsengen, inden I kaster jer ud i nyinvesteringer. Men der findes faktisk indtil flere modeller, som er om muligt endnu mere velegnede til dobbeltleg:

En bullet-vibrator er en vibrator, der er så lille, at du kan gemme den i din hånd. Det gør den let at manøvrere hen over ham, selv i de mindste kringelkroge - og så kan du overraske ham med den!

Bulletvibrator til 249 kr hos lust.dk
Køb den her

 

En hesteskoformet parvibrator bruges under samleje - den virker ved, at den ene del er oppe i dig, mens den anden del stimulerer din klitoris. Den sidder fast, så du får de fede vibrationer, hvor du gerne vil have dem - og samtidig er der plads til, at din kæreste kan trænge ind i dig og mærke både dig og de intense vibrationer.

Parvibrator til 498 kr hos sinful.dk
Køb den her

Brug vibratoren på ham

 

Forspil
Kør vibratoren over hele hans nøgne krop. Start med en blide, milde vibrationer og find de steder, der får ham til at sitre af vellyst - og der skruer du langsomt op for vibratoren, så du virkelig giver ham nydelse til stregen. Kombinér gerne med kys og slik - det gør fornemmelsen mere intens. Jo længere du gør det, desto mere følsom og ophidset bliver han - og jo mere overvældende bliver hans klimaks!

Brug vibratoren på hans ædlere dele
Start med at giv hans kugler en omgang - stimulér dem ganske blidt med vibratoren, for de er følsomme. Kør så vibratoren op af den ene side af hans tissemand og ned af den anden. Skru vibratoren op på fuld knald, når du er i gang med hans manddom - skaftet kan godt holde til det. Det gør ham ekstra hård.

Brug den til et blowjob
Hold vibratoren mod din kind, mens du har ham i munden. Han kan mærke vibrationerne og din mund - og det er lidt samme fornemmelse som hvis du nynner med ham i munden og meget intenst.


Giv ham en ny orgasme
Hans mellemkød - huden mellem hans kugler og hans numsehul - er super-følsomt, og hvis du stimulerer det med en vibrator, kan han faktisk opnå en orgasme alene ved det! De fleste mænd kan godt være liiiiidt penible i det område, så tal med ham om det først - og hvis han er bange for, at du vil kunne finde på at stikke den ind, hvor solen aldrig skinner, så brug en lille, rund vibrator, så han ikke behøver være bange. Put gerne lidt glidecreme på området for at få det til at køre lettere. Du kan eventuelt stimulere hans mellemkød samtidig med, at du giver ham et blowjob eller rider ham (ræk bagud og hold vibratoren mod hans mellemkød, mens du galopperer derudaf) - der er orgasmegaranti!

Brug vibratoren på dig

Giv ham et show
Mænd elsker visuel stimulation, og derfor vil han være pjattet med at se dig bruge din vibrator på dig selv. Læg dig ned, lad ham sidde mellem dine ben og giv ham et show, hvor du viser ham, hvordan du onanerer med din vibrator - det skal nok få ham i stødet (hø hø!)

Brug vibratoren som supplement
De fleste kvinder kommer ikke ved god, gammeldags pumpen, men ved at blive stimuleret på klitoris - og de fleste kvinder tager 3 gange så lang tid om at komme som mænd gør... Og her kan din vibrator gøre, at I enten kan speede forspillet noget op, eller at I kan nå klimaks på samme tid. Hold din vibrator (eller lad ham holde den) mod klitoris, mens han tager dig bagfra - åh åh åh ÅH!


Lad ham bruge den på dig
Din mand elsker at få dig til at komme - så lad ham tage kontrol med jeres nye vibrerende sengepartner! Lad ham bruge den til at pirre dig til grænsen (og lidt over den) - han styrer, du slapper af. Frækt!

Læs også Womans guide til det bedste sexlegetøj.

Lad ham give dig en g-punkts-orgasme
Det kan være svært for en mand at give dig en g-punkts-orgasme, for de færreste tissemænd er bygget til at ramme dit g-punkt (desværre!). Men med en aflang vibrator kan han gøre det. Lad ham putte den op i dig, så den peger mod din navle - på den måde rammer den dit g-punkt (et svampet område ca. 5 cm oppe i dig, det er fyldt med nerver og kan give ekstrem nydelse). Og hvis han så kombinerer med at slikke dig... wauv!

Sikker sex med vibratoren

Husk at vaske din vibrator mellem seancerne. Vask den med en almindelig sæbe og skyl den grundigt, så du ikke risikerer sæberester, der hvor den skal hen næste gang. Pas på ikke at få vand i maskineriet, så den mister evnen til at vibrere!

 

  • Hvis du bruger din vibrator både for og bag, så giv den et kondom på, når du bruger den ad bagdøren, så du ikke spreder bakterier.

 

  • Husk masser af batterier :-)

Avancerede vibrationer

Kunne I godt tænke jer at udforske andre former for vibrationer sammen? Så er disse to vibratorer måske noget for jer:

 

 

En vibrerende penisring er en glimrende (og meget billig) introduktion til vibrerende legetøj. Det er en silikonering, som du kan sætte over hans pik, med en lille vibrator påsat. Han kan mærke vibrationerne rundt om roden af pikken, og mange er designet, så de kan ramme din klitoris, når han trænger ind. Win-win!

Vibrerende penisring - 39 kr hos sinful.dk
Køb den her

 

 

Et fjernstyret æg giver helt nye muligheder for vibrations-leg. Det er en lille, æggeformet vibrator, som du putter op - og han fjernstyrer. Den kan både bruges i og udenfor hjemmet - hvis I tør....

Fjernstyret æg - 449 kr hos lustunivers.com
Køb den her

Få flere gode råd til valg af vibrator her. 

Hvad synes mændene?