Podcast: Besat af chefen

Fra sit vindue kunne hun se Vincent parkere sin sorte Hummer ude på vejen, og hun følte en sød gysen langs rygraden. Det var aldrig til at vide, hvad der skulle ske, når han kom. Velkommen til Womans godnathistorie - nu som podcast.

12. november 2017 af Vanessa Valeur

Klik på billedet ovenfor og få godnathistorien læst op.


Vil du hellere selv læse godnathistorien? 

Louise smed bogen fra sig. Det meste af weekenden var forsvundet, mens hun havde siddet fanget med romanen Fifty Shades of Grey. Hun følte sig underligt rastløs i kroppen, ikke bare på grund af bogens ophidsende indhold, men lige så meget fordi noget af handlingen lå tæt op ad hendes eget liv. Hun var ganske vist ikke en uerfaren jomfru, men forholdet til hendes chef, Vincent Kampmann, havde den samme dæmoniske besættelse over sig. Det var ham, der bestemte, hvor og hvornår de så hinanden privat, og hun tænkte på ham konstant – både dag og nat.

© iStock

To timer senere havde mørket sænket sig. Fra sit vindue kunne hun se Vincent parkere sin sorte Hummer ude på vejen, og hun følte en sød gysen langs rygraden. Det var aldrig til at vide, hvad der skulle ske, når han kom. Hun blev helt mat i knæene, da han trådte ind ad døren. Hans øjne lyste, og hun vidste, at han havde lige så meget lyst til hende, som hun havde til ham. Han sagde ikke noget, men lagde blot en fint indpakket gave til hende på bordet og gav hende et lille nik, der viste, at hun måtte åbne den.

Det var sort blondeundertøj lavet af spindelvævstyndt stof, der føltes som silke mod hendes fingerspidser. Han nikkede til hende igen, og hun vidste, at det betød, at hun skulle tage det på. Hun stillede sig midt på gulvet, så han kunne se på, mens hun langsomt knappede sin kjole op og lod den glide ned over sin ellers nøgne krop. De stive brystvorter fangede stearinlysenes varme glød, så det så ud, som om de changerede. Først klædte hun sig af, og bagefter klædte hun sig på igen i det frække blondeundertøj, der næsten ikke overlod noget til fantasien. Stadig uden at sige et eneste ord hentede han hendes jakke og lagde den omkring hendes næsten nøgne krop.

De skulle ud at køre i hans bil. Hvorhen anede hun ikke.

© iStock

Elektriske ladninger

Der var dejligt varmt i Hummeren, der nærmest fløj hen over de vintersmattede veje, mens de kørte nordpå. Louise var også varm, i hele kroppen af spænding over, hvad der nu skulle ske. Selvom der var 20 centimeter mellem deres kroppe, kunne hun mærke de elektriske ladninger springe frem og tilbage, og hun kneb instinktivt lårene sammen, fordi hun kunne mærke fugten brede sig fra deres midte. Vincent parkerede foran sit sommerhus, som lå på en øde grund omkranset af høje grantræer.

Den korte vej hen til hoveddøren gav hende et tiltrængt kuldechok, og hun smed med vilje jakken, så den kolde vinterluft fik de små hår til at rejse sig. Indenfor var der tændt op i pejsen, og midt på gulvet lå et stort dyreskind. Hun gik roligt hen og stillede sig på det. Rankede ryggen og spredte benene lidt, mens hun så Vincent i øjnene. Han kredsede omkring hende som et rovdyr. I hånden havde han en ridepisk, og da han kom tættere på, lod han den glide ned langs hendes rygrad, hen over hægterne på hendes bh og videre ned til hendes røv, som han gav et lille svirp. 

© iStock

Hun stønnede og trak sin trusser ned, samtidig med at hun bøjede sig forover. Hun kunne se ophidselsen i hans ansigt, da han blidt lod den hårde pisk glide frem og tilbage mellem benene på hende, inden han igen gav hende et par svirp. Han standsede op og tørrede ansigtet i sin T-shirt, inden han hurtigt tog den af, så han stod i bar overkrop. “Sæt dig på knæ,” hviskede han hæst.

Du er min

Hun satte sig lydigt hen foran ham og knappede hans bukser op, så hans pik kom ud i det fri. Han satte pisken hen under hendes hage, så hun måtte lægge nakken helt tilbage og se ham direkte ind i ansigtet.

“Slik mig,” kommanderede han.

Hun tog ham i munden og blev fyldt af lyst, da hun smagte hans rene, salte smag. Hun tog sig god tid til de første par slik, lod legende sin tunge glide rundt omkring skaftet, der føltes hårdt som stål i hendes mund. Han tog et godt greb i hendes hår, da hun satte tempoet op, og de stønnede sammen, mens hun betjente ham. Pludselig skubbede han hende fra sig, udtrykket i hans ansigt fik hende til hurtigt at lægge sig på ryggen og sprede benene, så han kunne trænge op i hende, hårdt og kontant.

© iStock

Han tog godt fat om hendes baller, mens han stødte ind og ud. En enkelt finger stimulerede det lille punkt mellem ballerne, så hun måtte anstrenge sig for ikke at komme for hurtigt. Hun lod sine læber omslutte hans ene brystvorte, samtidig med at hun borede neglene ind i hans ryg. Det fik ham blot til at bevæge sig hurtigere, og hun klynkede under hans tunge vægt. Da han kunne se, at hun var lige ved at komme, rev han sig endnu en gang brutalt væk fra hende.

Op på alle fire

Han rejste sig op og gik igen tænksomt rundt om hende, mens hun fik vejret på tæppet.

“Op på alle fire,” kommanderede han.

Hun adlød ivrigt og rystede lokkende
med sin røv. Hans stive pik var stadig våd af safterne fra hendes krop, da han stak den ind i hende igen bagfra. Hans stærke fingre holdt fast i hendes hofter, mens han pumpede ind og ud, langsomt og kontrolleret på en måde, der fik hende til at udstøde dybe suk helt nede fra maven. De var begge to så tændte nu, og med en erfaren finger på hendes klit sørgede han for, at de kom samtidig. Han brølede mod hendes ryg, og hun gav efter under ham, helt blottet for kræfter. Han var tung, men han blev liggende oven på hende længe efter. Hun nød at mærke hans tyngde, der omsluttede hendes krop og gav hans fingre et kærligt klem.

“Du er min,” hviskede han.

Vil du ikke gå glip af næste uges godnathistorie?

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.

Hvad synes mændene?