Podcast: Den frække overbo

Det ene øjeblik kiggede Oliver hende dybt i øjnene, og det næste slugte hans øjne næsten hendes krop. Hun var fugtig mellem benene og kunne mærke sin puls blive ved med at stige. Velkommen til Womans godnathistorie - nu som podcasts

12. november 2017 af Veronica Kjærsted

Klik på billedet ovenfor og få godnathistorien læst op.


Vil du hellere selv læse godnathistorien? 

Stine stillede sig helt hen til døren og kiggede ud ad dørspionen. Ude i opgangen kunne hun se sin nabo – en ældre dame – og hun sukkede skuffet. Et øjeblik overvejede hun, om hun skulle blive stående for at vente på, at han kom hjem – men med et smil over, hvor fjollet hun var, gik hun tilbage til stuen og sine flyttekasser.

Hun var flyttet ind i lejligheden for to uger siden. Det var den første lejlighed, hun havde haft helt for sig selv, for lige siden hun flyttede hjemmefra, havde hun boet sammen med veninder eller på lejede værelser hos folk, hun ikke kendte. Så hun havde været lidt overgearet og glad, da flyttemændene havde slæbt hendes ting op ad trappen.

Da de var på vej op med det sidste læs, havde han pludselig stået på trappen. Han havde haft jeans og en stram T-shirt på, og hun var med det samme blevet blød i knæene over hans muskuløse overkrop, mørke hår og blågrønne øjne. Han havde hilst på hende og budt hende velkommen til ejendommen.

“Kom endelig op til mig, hvis der er noget, jeg kan hjælpe med,” havde han sagt med et smil.

Stine havde nok set lidt uforstående ud, for han skyndte sig at tilføje, at han var vicevært. Siden havde de mødt hinanden et par gange på trappen og småsludret lidt.

© iStock

Stine havde bemærket, at hans blik indimellem gled op og ned ad hendes krop, når de snakkede sammen, og hver gang var en kildrende fornemmelse løbet igennem hende.

Hun pakkede de sidste flyttekasser ud og så sig om i stuen. Det var blevet rigtig fint. Lige bortset fra stakken af flyttekasser, der stod op ad sofaen. Hun besluttede at bære dem ned i sit kælderrum med det samme.

Ude på trappen sloges hun med de uhandy, sammenklappede flyttekasser, som ikke var nemme at holde fast på. Med et brag faldt de ud af hendes hænder.

Hun bandede indeni, kiggede ubehjælpsomt på rodet og gik så i gang med at samle kasserne op. Hun bandede videre, da de ikke ville, som hun ville, indtil hun pludselig opdagede, at Oliver – viceværten – stod og kiggede smilende på hende.
“Har du brug for hjælp?” spurgte han.

Stine slap grinende de kasser, hun havde fået samlet op, og sagde, at det nok ville være en god idé med lidt hjælp. De bar i hver sin ende af stakken, og Stine gik forrest. Hun syntes, hun kunne mærke hans ånde i nakken og dufte hans parfume. Hendes hjerte hamrede, og hun følte sig som en skolepige, der hele tiden var ved at få et nervøst grineflip.

© iStock

Mørkeleg i kælderen

Oliver fandt kontakten nede i kælderen, og de gik sammen ind i hendes lille kælderrum for at sætte kasserne på plads. Stine og Oliver stod helt tæt, og der opstod en lille og lidt pinlig pause. Hun nåede lige at tænke, at hun jo kunne kysse ham uden at behøve at flytte på sig.

Med et hoppede lysknappen ud igen, og der blev helt mørkt. Stine fnes nervøst, og Oliver udbrød et lidt kikset ‘hovsa’. Han fumlede rundt for at finde lysknappen, men stødte ind i Stine på vejen. 

De stod helt tæt, og hun kunne mærke hans stærke krop mod sine bryster. Hendes hjerte hamrede, og hun havde så meget lyst til at kysse ham og mærke ham endnu tættere på sig, at hun blev helt fugtig imellem benene. Og så gjorde han det. Han tog et fast greb om hendes hoved og kyssede hende dybt.

Det føltes, som om luften blev slået ud af hende, da hun mærkede hans tunge i sin mund. Hun gengældte hans kys og lod sine hænder glide op og ned over hans ryg. Hendes hænder fandt ned til hans baller, som var runde og hårde, og da hun trak hans underliv ind mod sig, kunne hun mærke, at han bestemt også havde lyst til hende. 

© iStock

Han kærtegnede hendes ryg og baller og tog til sidst et fast greb om hendes bryster, der fik hende til at stønne af lyst. Hun skulle lige til at hive hans T-shirt af, da lyset blev tændt. De blev begge forskrækkede og trak sig væk fra hinanden, mens de så sig om. Lige ved siden af dem stod Stines nabo – den ældre dame – og kiggede forarget på dem. De hilste begge lavmælt på hende og skyndte sig at gå ud af kælderen.

På vej op ad trappen fnes de højt. Foran sin lejlighed spurgte hun, om ikke han ville med indenfor. Han grinede lidt fjoget og sagde så, at han faktisk skulle have gæster lige om lidt, så han hellere ville have til gode at se hendes lejlighed. 

Hun kunne mærke skuffelsen vokse i maven og sagde – måske lidt fornærmet – at han jo bare kunne kigge ned, når han havde tid og lyst. Da hun havde lukket døren bag sig, stod hun lidt i entreen og vidste ikke, om hun skulle grine over, hvor fantastisk det var, at han havde kysset hende, eller om hun skulle græde over, at han ikke ville med hende ind.

Stine lå på græsset i gården og læste til eksamen. Det var en af de første rigtig varme forårsdage, og hun var hoppet i sin bikini, så hun kunne få lidt sol. Der var gået en uge, siden de havde kysset i kælderen, og Oliver havde ikke vist sig. Hun indrømmede for sig selv, at bikinien ikke kun var for at få sol, men nok også lidt til ære for ham – hvis han da ville vise sig.

© iStock

I ugen der var gået, var hun skiftet imellem at være sur på ham og blød i knæene over ham. Hendes veninde Mia havde sagt til hende, at hun skulle glemme ham. Hun skulle jo alligevel ikke have en kæreste, der ikke var helt vild med hende. Stine kunne ikke samle sig om bogen, så hun skubbede den væk og lagde hovedet ned på sine arme. Hun vågnede lidt senere ved, at noget skyggede for solen. Lidt soveforvirret løftede hun hovedet og opdagede, at Oliver stod lige over hende.

“Undskyld, jeg vækkede dig.”

“Det gør ikke noget,” smilede hun og rejste sig op på albuerne.

Hun lagde mærke til, at hans blik forlod hendes ansigt et kort øjeblik for at fæstne sig ved hendes kavalergang. Med det samme kom den gysende lystfølelse tilbage i hendes underliv. Han stod lidt og så ud, som om han ikke vidste, hvad han skulle sige, så Stine tilbød ham at sidde på sit tæppe. Han slog sig ned og spurgte, om hun var kommet på plads i lejligheden. Hun nikkede og slugte ham med øjnene. Hvor var han dog lækker!

“Ja, jeg vil jo rigtig gerne ned og se den,” sagde han med antydningen af et frækt smil.

© iStock

“Du skal være velkommen,” sagde Stine og brød med det samme sit løfte til Mia om at spille kostbar ved at sige, at han da kunne komme ned og få et glas vin om aftenen. Det kildede i hendes mave, da han med et bredt smil sagde, at dét ville han meget gerne.

Skælvede af lyst

Klokken nærmede sig otte, og Stine havde travlt. Hun havde brugt resten af eftermiddagen på at gøre sig lækker, og i takt med at hun havde vasket sig, barberet sig, taget sit lækreste undertøj på og lagt rent sengetøj på sengen, var spændingen i hendes mave flyttet ned i hendes underliv, som blev mere og mere varmt og følsomt. Hun måtte have Oliver i aften.

Han ringede på døren præcis klokken otte, og efter den sædvanlige rundtur i lejligheden slog de sig ned i sofaen med hver sit glas vin. De talte om vind og vejr, men Stine havde en fornemmelse af, at ingen af dem hørte efter, hvad den anden sagde. Det ene øjeblik kiggede Oliver hende dybt i øjnene, og det næste slugte hans øjne næsten hendes krop. Hun var fugtig mellem benene og kunne mærke sin puls blive ved med at stige. Endelig tog han det første skridt og aede blidt hendes arm. Hun skælvede bare ved den lille, uskyldige berøring.

© iStock

Lystfølelsen overtog alle hendes hæmninger, og hun kastede sig nærmest over ham. De kyssede, hans tunge kildede drillende hendes læber og tunge, og hun bevægede sig hen, så hun sad overskrævs på ham. Hun rettede sig op og hev først hans og så sin egen T-shirt af. Hun nød, at han kiggede sultent på hendes bryster, der stadig var spærret inde bag bh’en. Han satte sig op og fik bh’en af hende. Hun gispede højt, da hans mund lukkede sig om hendes brystvorte. Han tog sig god tid og lod sin tunge lege med den – først i blide slik hele vejen rundt om den og så i hurtige, små nap.

Stine skubbede ham tilbage og kyssede ham ned over hans brystkasse. Hun nød at høre ham gispe, da hun nappede i hans brystvorter, og blev endnu mere tændt, da hun kunne mærke ham spænde i alle sine muskler, når hun nærmede sig hans skridt. Hun hev bukserne af ham og mærkede det dunke hårdt af lyst i sit underliv, da hun så, hvor ophidset, han var. Hun legede med ham, lod sin tunge røre ganske let på hans mest følsomme punkter for så at tage den væk igen. Han hev hende op til sig, lod sine fingre glide ind mellem hendes ben og masserede hende ganske let.

Hun var våd og kunne snart ikke vente med at mærke ham oppe i sig, så hun tog fat i hans håndled og holdt dem fast ved siden af hans hoved. Så gled hun ned over ham og mærkede ham endelig fylde hende ud. 

© iStock

Det var, som om hun havde ventet i flere år på at mærke ham inden i sig, og hun tog sig god tid til at glide op og ned over ham. Hun roterede lidt med hofterne, bukkede sig ned og bed Oliver let i underlæben. Han stønnede af vellyst og kiggede beundrende på hendes overkrop, der bevægede sig rytmisk over ham. Hun lagde hovedet tilbage og lod sig gennemryste af orgasmen, da hans mund igen fandt hendes brystvorte, mens hun bevægede sig hurtigere over ham. Hun åbnede øjnene lige i tide til at se og høre ham komme i rystelser, der for igennem hans krop igen og igen.

Da de kort efter lå ved siden af hinanden på stuegulvet, spurgte hun ham, hvorfor han ikke var kommet ned til hende noget før efter den dag i kælderen, Han smilede lidt lumsk, kiggede hende ind i øjnene og svarede så:

“Har du aldrig hørt om at spille kostbar?”

Stine grinede, inden hun lænede sig ind over ham og kyssede ham længe.

Vil du ikke gå glip af næste uges godnathistorie?

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman. 

Hvad synes mændene?