Podcast: En fræk trekant

Hendes kys med Jeppe ændrede karakter, de blev grådige, krævende. Mads fornemmede instinktivt, hvad der skete i hendes krop og tog hende på brysterne. Velkommen til Womans godnathistorier - nu som podcasts.

12. november 2017 af Redaktionen

Klik på billedet ovenfor og få godnathistorien læst op.


Vil du hellere selv læse godnathistorien? 

Nicoline havde holdt kontakten med Jeppe og Mads, lige siden de var gået ud af folkeskolen. Selvom de boede i den samme provinsby, kunne det være lidt svært at finde et tidspunkt, hvor de alle kunne mødes, så efterhånden som årene var gået, var det blevet et fast ritual, at de tog i sommerhus sammen den første weekend i oktober.

Det dejlige sommerhus lå i første række til vandet, og det store glasparti ud mod stranden sikrede en fantastisk udsigt til efterårsstormene, der ofte rasede, mens de sad trygt indenfor og hyggede sig med rødvin og en tændt brændeovn. Gennem årene havde de tre venner altid haft en fælles flirt kørende, men det havde indtil nu mest af alt bare været en leg, fordi de som regel havde kærester.

Men i år kunne Nicoline alligevel ikke lade være med at tænke på, at det faktisk var første gang, de skulle på sommerhustur, mens ingen af dem var i et fast forhold. Da hun pakkede sin weekendtaske, tog hun sit lækreste undertøj med og undertrykte trangen til at erkende over for sig selv, hvad hun i al hemmelighed havde fantaseret om i mange år.

Rødvin foran pejsen
© iStock

Magisk stemning

Jeppe hentede hende i bilen fredag eftermiddag. Han gav hende et stort knus og holdt hende længe i sine arme, længe nok til at hun fik på fornemmelsen, at han stod og duftede til hendes hår. Men det gjorde ikke noget, for hun nød selv at mærke hans muskuløse arme lægge sig om hende og holde hende fast, helt fast, så un ikke kunne bevæge sig og i stedet stod med sine bryster trykket ind mod hans brystkasse.

Da de havde løsrevet sig, kørte de hen og hentede Mads. Han var den diametrale modsætning til Jeppes lyse, høje og trænede skikkelse. Mads havde charmerende brune øjne og hår, der tittede frem på brystkassen gennem skjortens åbning.

De købte ind på vejen, så de havde mad og vin nok til hele weekenden. Da de nåede frem, pakkede de ud, tændte brændeovnen og gik straks i gang med at forberede den treretters middag, de altid lavede den første aften i sommerhuset. Som ritualet foreskrev, klædte de alle sammen om inden middagen og tog deres pæneste tøj på. Så skålede de højtideligt med hinanden, inden de satte sig til bords. Der var en helt magisk stemning den aften i sommerhuset. Ilden knitrede i pejsen, og vinen gav dem farve i kinderne og fik dem til at grine af alt, hvad de sagde til hinanden. 

Hedt kys
© iStock

Opsparet begær

Da retterne var forsvundet fra tallerknerne, satte de sig over i sofaen. Nicoline satte sig i midten, Mads lagde armen om hendes skulder, mens Jeppe tog hendes ene hånd og gav sig til at stryge den ømt hen over håndryggen. Hun gav hans hånd et klem og vendte ansigtet om mod ham for at give ham et kys på kinden. Han drejede hovedet ned mod hende, men sigtede efter hendes mund og fandt den.

Hans læber var overraskende bløde og varme og så dejlige, at hun ikke havde lyst til at slippe dem, men i stedet lænede sig mageligt tilbage i sædet og lod sin tunge søge efter hans. Hans kys gjorde hende helt ør, og da Mads samtidig lod en hånd glide kærtegnende op ad hendes lår, brød liderligheden ud som en eksplosion i hendes krop. Al den lyst, hun havde opsparet i løbet af årene, dukkede op på én gang. 

Hendes kys med Jeppe ændrede karakter, de blev grådige, krævende. Mads fornemmede instinktivt, hvad der skete i hendes krop, og tog hende på brysterne. Han masserede dem blidt, inden han krængede det øverste af hendes kjole ned og gav sig til at slikke hendes brystvorter med lange slik. Nicoline kunne mærke, at det sendte små, dejlige stød ned i hendes underliv. Jeppe slap ikke hendes læber. Han kyssede, slikkede og nappede i dem og fik hende til ublu at læne sig frem efter mere, hungrende efter de kærtegn, hun så ofte havde forestillet sig i sine tanker. 

To på en gang

Jeppe tog et fast greb om hendes nakke og grovkyssede hende som svar, borede sin tunge ind i hendes mund, som var den en stiv pik, som hun klynkende suttede på. Hans anden hånd fandt vej til hendes skød, hvor han startede med langsomt at kæle for hende ved at lade sin hånd glide frem og tilbage mellem hendes ben oven på kjolens blanke stof. Hun spredte benene helt, så han kunne komme til, og så Mads havde ordentlig plads til at hellige sig hendes bryster.

Hun følte det, som om hendes krop var spændt ud som et lærred mellem de to mænd, der tog hende i besiddelse og overdængede hende med kys og kærtegn. Hendes hænder fandt vej ned til deres skridt, hvor bukserne kæmpede en brav kamp for at holde på deres pikke, der begge skubbede på for at blive sluppet ud i det fri. Hun hjalp dem og gav automatisk et tilfreds suk fra sig, da hun endelig sad med en pik i hver hånd, varme, stive og stolte. Hun lod sine hænder glide op og ned ad dem, rytmisk, men nåede ikke at gøre det længe, før Jeppe insisterede på, at det var på tide, hun smed al tøjet. 

Tre mennesker i sengen
© iStock

Tre gange klimaks

De hjalp hende af med tøjet og smed selv deres eget med imponerende fart. Som det naturligste i verden fordelte de selv pladserne på hendes krop imellem sig. Jeppe forsvandt ned mellem hendes ben, hvor han gav sig til at slikke hende med intens grundighed. Mads sprang op i sofaen og stillede sig med spredte ben foran hende. Hun åbnede munden og tog imod hans pik, der fyldte hendes mund ud og smagte godt, salt og rent.

Et lille skrig undslap hendes læber, da hun kunne mærke, at Jeppe flyttede munden fra hendes skød og i stedet trængte op i hende med stor voldsomhed. Hun lukkede øjnene og nød følelsen af at blive fyldt fra top til tå, af at få et ordentligt knald, af at blive taget af Jeppe, mens hun betjente Mads med sin mund. Deres hæse støn og skrig smeltede sammen i en lille symfoni, der tog til i kraft, mens de alle tre nærmede sig klimaks. Nicoline begravede sine fingre i Mads’ baller og trak ham ind mod sig, så hun kunne sluge, da han kom. Hun næsten hulkede stønnende ned over hans pik, da hun selv kom, Hele hendes krop sitrede og rystede, da orgasmen bredte sig og bemægtigede sig hendes tanker, til de var udslettet én efter én.

Mændene var lige så udmattede efter deres orgasmer. De brugte deres sidste kræfter på at slæbe sig ned på det bløde gulvtæppe, så de kunne ligge i ske med hende i midten. Halvvejs i drømme mærkede hun blide kærtegn fra mændene nusse hende i søvn med lovning på mere, når hun vågnede igen.

Det blev en weekend, som ingen af dem ville glemme.

Artiklen har tidligere været bragt i magasinet og er skrevet af Lene Madsen.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?