Podcast: En hjælpende hånd

Maria mærkede sin ophidselse stige eksplosivt, da han med et erfarent greb tog fat om hendes brystvorter. Det romantiske kysseri kunne ikke tilfredsstille hende nu. Velkommen til Womans godnathistorier - nu som podcasts.

5. november 2017 af Susanne Jønsson

Klik på billedet ovenfor og få godnathistorien læst op.


Vil du hellere selv læse godnathistorien? 

Maria var ved at give sig til at græde, da hun nåede til sin egen gade. Hun havde længe glædet sig til, at det skulle blive 1. december, og hun skulle ud at købe sit eget første rigtige juletræ. Men træet var bare så tungt.

Hun havde virkelig undervurderet opgaven med selv at slæbe træet hjem, og selv om hun kunne se sin gadedør, føltes det, som om vejen var 100 kilometer lang. Hun fik hele tiden grene ind i ansigtet, og hendes fingre, der knugede om træets nålebeklædte stamme, var efterhånden helt røde og hævede.

“Har du brug for hjælp?” 

Sexhistorie | En hjælpende hånd
© iStock

Maria behøvede ikke vende sig om for at regne ud, hvem stemmen tilhørte. Det var Michael – hendes frelsende engel. Han var en af de faste kunder nede i Matas-butikken, hvor hun arbejdede, og så boede de på samme gade.

Michael havde tilsyneladende en sjette sans, der fortalte ham, hvornår Maria havde problemer, for han var tidligere dukket op, da batteriet på hendes bil var fladt, og en anden gang, da bunden var gået ud af hendes indkøbsposer, så dåser og grøntsager trillede hen ad fortovet. Og nu stod han der, høj og bredskuldret, og tog med et snuptag juletræet ud af hænderne på hende og slængte det nonchalant som en jakke over skulderen.

© iStock

“Det må jeg vist hellere bære,” sagde han og smilede det skæve smil, som altid fik hende til at smile tilbage. Hun vidste ikke voldsomt meget om ham, kun at han arbejdede som tømrer og havde et lille rækkehus tre husnumre fra hende.

Hun havde aldrig turdet spørge, om han havde en kæreste, men i betragtning af, at han nu havde handlet i hendes butik i et helt år uden nogensinde at købe noget til en kvinde, gik hun ud fra, at han var single.

Julehyggen breder sig
© iStock

De gik og småsludrede, indtil de nåede hendes dør. Michael satte træet fra sig, som om det overhovedet ikke vejede noget.

“Skal jeg bære det ind?” Maria nikkede.

“Vil du ikke have en kop kaffe som tak for hjælpen?” spurgte hun forsigtigt.

Han protesterede ikke, men
så glad ud, da hun hængte hans jakke op og inviterede ham ind i stuen. Michael satte juletræet på fod, mens Maria ordnede kaffen. Julehyggen bredte sig hurtigt i rummet, hvor de sad og snakkede, som om de havde kendt hinanden altid.

© iStock

Lidt ud på aftenen tog Michael hendes hånd i sin. Det føltes helt naturligt, og de så længe hinanden i øjnene, mens han sad og varmede hendes hånd. Den forsvandt næsten helt i hans stærke næver. Han aede forsigtigt hendes håndryg, som om han var bange for, at den skulle knække, hvis han tog for hårdt fat. Så løftede han hånden og lod en finger glide ned over hendes kindben.

Hun drejede munden mod hans hånd og gav den et kys. Så lænede de sig frem mod hinanden og lod deres læber mødes for første gang. De passede perfekt til hinanden. De kyssede længe, langsomt og blidt. Michael holdt på intet tidspunkt op med at ae hendes kind, og hun lod sine fingre grave sig ned i hans hår.

Efter lang tids kysseri bevægede hans hænder sig nedad – ned langs hendes hals, rundt om hendes skuldre og ned til hendes bryster, hvor han med en enkelt bevægelse fik tiltvunget sig adgang til brystvorterne bag bh’ens blonder. Maria mærkede sin ophidselse stige eksplosivt, da han med et erfarent greb tog fat om hendes brystvorter. Det romantiske kysseri kunne ikke tilfredsstille hende nu. Hun kunne høre sig selv klynke af lyst til mere, og Michael forstod det instinktivt.

© iStock

“Skal vi gå ind i dit soveværelse?”, hviskede han forpustet ind i hendes øre.

Maria nikkede ivrigt, og Michael rejste sig op, løftede hende op i sine stærke arme og bar hende ind på sengen. De flåede tøjet af hinanden, mens de kyssede, og deres hænder fløj rundt på hinandens kroppe. Hun blev næsten angst, da hun trak jeansene af ham og opdagede, hvor stor han var.

Hans pik strittede stolt ud i luften og så ud, som om, den var ved at sprænges. Igen opfangede Michael straks hendes tanker og lagde sig ned på ryggen i sengen, mens han hurtigt, men forsigtigt trak hende ned over sig. Hun kærtegnede hans behårede brystkasse og kyssede hans muskuløse mave, før hun løftede sit underliv og uendeligt langsomt gled ned over ham.

© iStock

Det var en skøn fornemmelse. De var som skabt til hinanden. Han fyldte hende helt ud, men det var dejligt, og hun kunne mærke hver en bevægelse, da hun satte i gang med en sagte vuggen. Hun kunne få ham til at stønne, når hun ville have det, og holde ham hen, når det passede hende.

Hun lukkede øjnene og lænede hovedet forover, så hendes lange hår dansede om ansigtet på hende, mens hun satte farten op. Hendes underliv bugtede sig som en slange over hans manddom, og hun kunne mærke orgasmen trænge sigpå.

Hun prøvede at holde den på afstand – det var for tidligt, hun ville forlænge nydelsen, men da Michael samtidig placerede sine fingre på de helt rigtige steder både nede foran og bagved, eksploderede det i hende. Hun red indtil hun kom, som hun aldrig nogensinde var kommet før.

Forbløffende nok var Michael stadig strunk og ret – han var mere udholdende end de andre mænd, hun havde været sammen med tidligere. Hun fornemmede, at han nød turen lige så meget som hun og gerne ville trække afslutningen i langdrag.

Hun forsvandt ned mellem hans ben og tog ham i munden. Igen var størrelsen en nydelse for hende, det var som en kæmpe slikkepind, og hun gjorde sit bedste for at dække ham over det hele. Han tog forbløffende blidt fat om hendes ansigt, selv om hun kunne mærke, at han var lige ved at være der. Selv mens han kom, aede han hendes kind med sine bløde fingerspidser.

© iStock

Bagefter lagde hun sig ned ved siden af ham.

“Tusind tak for hjælpen med juletræet,” grinede hun, mens hun sendte ham et stort smil.

Han grinede tilbage: “Du skulle bare vide, hvor mange gange jeg har været nede i Matas og købe noget, som jeg overhovedet ikke havde brug for. Jeg har længe spekuleret på, hvordan jeg skulle blive inviteret ind hos dig, så jeg blev virkelig glad, da jeg så dig stå og fumle med det juletræ.”

Han tog hendes hånd i sin og holdt den længe efter, at de begge var faldet i søvn.

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman

Hvad synes mændene?