© Getty

15 flotte festfrisurer

Gør lokkerne festklar! Se her, hvordan du sætter sæsonens flotteste festfrisurer

5. januar 2017 af Kristine Bjørkman

15 flotte festfrisurer

Er du klar til julens og nytårets fester? Er garderoben fyldt op med lækre festkjoler og boomer skoskabet med stiletter to-die-for? Se her, hvordan du fuldender festlooket med smukke festfrisurer inspireret af stjernerne.

 

Flettet opsat hår

© woman.dk

Følg Liz Wheelz' videoguide og kom til at se gudesmuk ud med denne skønne Jessica Alba-inspirerede festfrisure til både langt og halvlangt hår.

Accessory: Flettet opsat

© woman.dk

Med dette fine flettede hårbånd fra Ebay slipper du for selv at flette håret. Du får to forskellige farver i en pakke til ca. 25 koner.
Køb den her

 


Flettet løst hår

© woman.dk

I denne video kan du lære at sætte lokkerne, så de kommer til at ligne Blake Livelys frisure fra premieren på Green Latern. Er du til løst hår og fletninger, er det bare at komme i gang!

Accessory: Flettet løst hår

© woman.dk

Fint hårspænde med fjer og guldstjerner fra Topshop. Hårspændet koster ca. 74 kroner.
Køb det her

Sildebensfletning

© woman.dk

Er du helt vild med sildebensfletninger? Her viser søde Lauren Conrad dig, hvordan du selv fletter en magen til Jessica Szohrs.

 

Accessory: Sildebensfletning

© woman.dk

Gennemsigtig Blax hårelastik, der er ekstra holdbar og skånsom mod håret. Der er otte elastikker i en pakke fra Nelly til 59 kroner.
Køb den her

 

Opsat hår med fletning

© woman.dk

En anden fin frisure, der følger sæsonens trend med fletninger, er denne Jessica Alba-frisure. Se vidoen og lær at gøre stjernen kunsten efter.

Korthårs-styling

© woman.dk

Har du kort edgy hår, og er du vild med Emma Watsons korte lokker? Så kan du style din korthårsfrisure som Emma Watson med et glattejern, se her hvordan.

Accessory: Korthårs-styling

© woman.dk

Remington Sleek & Curl glattejern fra Hairworld til 399 kroner.
Køb det her

 

Korthårs-volumestyling

© woman.dk

Er du mere til en korthårsfrisure med masser af volumen, kan du følge denne video, der viser dig, hvordan du styler dit korte hår á la Halle Berry.

 

Beehive hår

© woman.dk

Er du fan af Prada og Lagerfeld, og følger du troligt med i, hvad der sker i modeverdenen? Så har du helt sikkert set efterårets helt store runway-hit Beehive-håret. Videoen her viser dig, hvordan du selv styler dit hår "the Beehive Way".


Accessory: Behive hår

© woman.dk

Pift Beehive-looket endnu mere op med en Johnny Loves Rosie hårbøjle i origamistil fra ASOS til 150 kroner.
Køb den her

Glamourøse retrolokker

© woman.dk


Er du vild med Mad Men-stilen ligesom Kirsten Dunst? Få dine egne glamourøse og retro festlokker ved at følge denne video.

 

Hollywood bølger

© woman.dk


Misunder du altid stjernernes bølgede lokker? Videoen her viser dig, hvordan du selv kan krølle håret, så det bølger på den helt rigtige måde.

 

Lange glatte lokker

© woman.dk

Skal der være markant forskel på hverdag og fest? Så kan du lynhurtigt gå fra kort til langt silkeglat hår. Se her, hvordan du snyder dig til lange Hollywood-lokker.

Accessory: Lange lokker

© woman.dk

Ægte hårextensions fra Behair, der kan krølles, glattes og farves - præcis som dit eget hår. Håret er ca. 53 cm langt, og der er 100 gr. i en pakke med i alt 10 stykker til 699 kroner. Fås i flere forskellige farver.
Køb den her


Glamourøst opsat hår

© woman.dk

Vil du have en klassisk og glamourøs festfrisure? Så følg denne video, der viser dig, hvordan du sætter dit hår op som Eva Longoria.


Tilfældigt opsat hår

© woman.dk

Skal de festlige lokker se tilfældige ud? Så se denne video, hvor en professionel frisør viser dig, hvordan du sætter håret ligesom Katie Holmes ved årets Emmy-uddeling.

 

Opsat som sløjfe

© woman.dk

Denne video viser dig, hvordan du binder en flot sløjfe på håret, så du gør dit eget hår til den fineste accessory ligesom Paris Hilton.

 

Den klassiske hestehale

© woman.dk

Den klassiske hestehale er super nem, og hvis du vikler dit eget hår en gang rundt om elastikken, som Lauren Conrad, bliver hestehalen ekstra lækker og festlig.

Accessory: Hestehalen

© woman.dk

Har du forholdsvis kort hår, kan du købe en hestehale i ægte hår fra Behair. Hestehalen er 45 cm lang og fås i mange forskellige farver til 379 kroner.
Køb den her

 

Asymmetrisk hestehale

© woman.dk

Er den klassiske hestehale lidt for kedelig til dig? Så prøv den asymmetriske af slagsen. Denne video viser dig, hvordan du laver en boheme-inspireret, bølget og asymmetrisk hestehale som Taylor Swifts.


Accessory: Den asymmetriske

© woman.dk

Fin Sarita hårbøjle fra Pieces til ca. 40 kr.
Køb den her

Hvad synes mændene?