Dit bad er først komplet, når du har prøvet den her...

Dette produkt tog hele Woman-redaktionen med storm, og vi var derfor nysgerrige efter at høre, hvad vores læsere synes, så vi fik 10 til at teste løs!

17. november 2016 af Af kommerciel redaktion for Nivea

Hvis du troede, du vidste, hvad badesæbe er, så vær klar på en skummende blød overraskelse. Woman har fået øjnene op for en virkelig innovativ badesæbe – NIVEA Care Shower Silk Mousse Soft – der både giver en ren og frisk fornemmelse, men samtidig en ekstra luksuriøs (og sjovere) badeoplevelse: 

Mega meget skum

“Der er en næsten barnlig fornøjelse over at trykke det silkebløde skum ud af beholderen, og den snehvide skumkugle skal da også lige en tur op til næsen, så den ægte NIVEA-duft kan snuses helt ind. Skummet vasker kroppen ren og lækker præcis som en traditionel badesæbe, men med den blødgørende bonus, at huden efterfølgende er fint fugtet,” siger skønhedsredaktør Maria Rothmar. 

10 læsere mener... 

Tjek herunder nogle af de superlativer, som 10 Woman-læsere delte med os efter at have testet på egen krop, hvad (skum)fidusen var:

Ditte, Anna, Louise O. og Louise J. 

"Det er virkelig sjovt at stå i brusebadet og lave mega skumbolde, det er let og luftigt og fylder meget," forklarer Ditte. Skummet er nemt at fordele og, ifølge Anna, "ikke ligesom sæbe, der løber ned af kroppen med det samme." For Louise O, 27 år, er følelsen af skummet det bedste, mens Louise J, 25, også bruger det som barberskum. 

Mild NIVEA-duft

På redaktionen er vi ellevilde med duften, der giver et svagt pust af barndomsminder i flere timer efter brug. Christine, 26, det som en fin detalje, "at der er en 'scratchtest' på lågets side, hvor man kan dufte til den inden, man køber den!" Helle, 29 år, finder duften "frisk" og Janni, 25, karakteriserer den som "let."

Janni, Helle og Christine

Holdbar og blødgørende

Testerne fremhæver, at skummet rækker langt: "Har ikke nået at bruge det hele endnu på trods af knap en måneds brug," lyder det fra Matilde, 26, mens Zara, 26 fremhæver, at det er nemt at dosere korrekt. Og så tryller den huden lækker – derfor vil Maj klart anbefale den til sine veninder, for "de fortjener også at få silkeblød hud."

Matilde, Maj og Zara

Pssst! Vind Årets badesæbe

Woman har kåret NIVEA Care Shower Silk Mousse Soft til at være Årets badesæbe i vores hyldest til tidens skønhedsprodukter, Bedste Beauty Fund. Vi synes også, du skal have fornøjelsen af at prøve det lækre skum, så vær med i konkurrencen om en af de 25 badesæber, vi udlodder her

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?