makeup børster
makeup børster © Instagram.com / @askachelle @kathleenlights

Her er makeup-børsterne, der kan få enhver 'beauty lover' til at falde i svime

Og du behøver ikke engang at spare op!

10. august 2016 af Louise Gellert Kätow

Hvis du er besat af skønhedsprodukter, så ved du, at der ikke findes noget mere spændende end et fantastisk sæt af pensler til at pryde dit badeværelse eller dit Insta-feed. 

Men hvor finder du et sæt, der ser både smukt og eksklusivt ud uden at vælte budgettet? Det gør du lige her: Achelle Dunaway, global creative director for e.l.f. Cosmetics har netop lanceret disse nye børster ved navn Beautifully Precise Brushes, og prisen – ja, her kan vi allesammen være med. Prisen spænder nemlig mellem 33 - 79 kroner. Det er rent win. 

Her er børsterne, vist fra venstre til højre, og hvordan du bedst bruger dem:

  • The Airbrush Blender (ca. 67 kr.) - Børsten har tæt bundet hår, som er lavet til at anvende væsker, cremer eller pulver, og kan benyttes til alle ansigtets vinkler.
  • The Multi-Blender Massager (ca. 79 kr.) - Børsten er buet med bittesmå massagehoveder, som kan bruges til fejlfrit at blende foundation, pudder eller bronzer.
  • The Eye Shadow Brush (ca. 33 kr.) - Er en lidt tilspidset børste, der gør det muligt at fastsætte pigment på øjenlåget eller til at konturere globelinjen med spidsen.
  • The Smoky Smudge Brush (ca. 33 kr.) - Børsten er en lille hvælvet børste, perfekt til udtværing eller til at blande skygge eller eyeliner for at opnå et ‘smokey look’.
  • The Airbrush Stipple (ca. 67 kr.) - Børsten kan anvendes til både lav- og opbyggende dækkeevne.
  • The Eyeliner Brush (ca. 33 kr.) - Børsten har en superfin spids, der med lethed kan anvendes til øje- eller lip liner.
  • The Powder Brush (ca. 79 kr.) - Børsten er løst bundet, og perfekt at anvende til både presset og løst pudder.
  • The Dual-Sided Eyebrow Brush (ca. 33 kr.) - Børsten giver mulighed for, at udfylde bryn med en vinklet pensel på den ene side og til at holde øjenbryn på plads med en børste på den modsatte. 

E.l.f. Cosmetics nye makeup børster vil være tilgængelig på deres hjemmeside fra oktober. Og det bedste af det hele er, at du slet ikke behøver spare op! 

Hvad synes mændene?