© Scanpix/Iris

Spa i brusekabinen

Trænger du også til lidt hverdagsluksus i efterårskulden? Se hvordan du kan gøre turen under bruseren til en spa-oplevelse

20. marts 2015 af Woman

Hvorfor ikke forkæle dig selv, mens du alligevel står under bruseren? Er tiden knap, kan du lave en ugeplan, så du fordeler din personlige wellness over flere dage. Mandag: Skrubbe fødder. Tirsdag: Hårkur. Onsdag ...

Skrub dig
Gør huden våd, og smør dig ind i en bodyscrub, så du kommer af med den døde, tørre hud. Brug cirkelbevægelser - det sætter gang i blodcirkulationen og mindsker risikoen for appelsinhud.

Plej håret
Vask dit hår hver anden dag, ikke oftere, og brug en god shampoo, som passer til din hårtype. Forkæl dig selv med en hårkur en gang om ugen. Lad den sidde nogle minutter, inden du skyller den ud. Du kan bruge tiden til at pleje resten af kroppen, mens du venter.

Fugt med olie
Suppler din badesæbe med en badeolie. Det giver dig en følelse af luksus og fugter huden bedre - og du slipper for efterfølgende at smøre dig ind i bodylotion. Samtidig er olien god at barbere ben med.

Bløde fødder
Trænger fødderne til en omgang, kan du også bruge din bodyscrub her, hvis du ikke har en særlig fodscrub. Slib eller høvl den hårde hud væk bagefter. Afslut med at smøre fødderne med en fed fodcreme, så de bliver bløde og er klar til stiletterne.

TIP! Brug en anden scrub til ansigtet end til resten af kroppen. Kornene i en bodyscrub er for kraftige til den sarte hud i ansigtet.

Bragt første gang i Woman nr. 117

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?