Virker din dagcreme? Ellers er det måske tid til et crememirakel...

Woman er faldet pladask for Avène Tolérance Extrême Cream. Derfor fik vi nogle af jer, verdens bedste læsere, til selv at teste. Tjek resultatet her!

18. november 2016 af Af kommerciel redaktion for Avène

Der er tre ting, du skal vide om velplejet hud: fugt, fugt, fugt! Eller også bare at kende til dette milde crememirakel fra apotekermærket Avène. Som skønhedsredaktør Maria Rothmar siger:

“Navnet yder i dén grad cremen retfærdighed – selv hud med ekstremt lav tolerancetærskel kan nyde godt af dens fugtende, helende og dulmende ingredienser, som der kun er syv af i alt. Det må næsten være en rekord! Parfume og konserveringsmidler er blandt de bandlyste tilsætningsstoffer, men til gengæld får du verdens smarteste emballage, der gør cremen fuldstændig steril. Og så skal vi ikke glemme det vigtigste: at den føles rar på huden.”

Her kan du se, hvad et udvalg af Woman-læsere oplevede, da vi spurgte, om de havde lyst til selv at teste effekten.

Farvel til tør hud

”Jeg har ikke tør hud længere, og fugten har ikke gjort min hud fedtet eller fået den til at slå ud – det er skønt,” fortæller Ane, 30 år om testoplevelsen af Avène Tolérance Extrême Cream. Lotte, 25, er enig: "Den går med det samme ind og fugter og får min hud til at føles frisk. Efter at have brugt den over tid er min hud blevet mere smidig." Tina, 24, har cremen på sin ønskeliste til jul, for: "Jeg synes, min hud i overgangen fra varmt til koldt vejr har klaret det bedre, takket været cremen."

Ane, Lotte og Tina

Reducerer andre hudproblemer

Mia, 24, er allerede på vej ud for at købe en mere, fordi hun allerede fra første brug kunne se en positiv forskel: "Før jeg brugte cremen, døjede jeg meget med rød hud på kinderne ved næsen og bumser i panden og på hagen." Marie, 27, mener, at ansigtshuden har fået nyt liv og en god glød: "Jeg er ofte rødlig i huden, og det er falmet væsentligt... Jeg har allerede anbefalet den til to veninder." Eller som Tenna, 24, beskriver det: "min hud er faldet til ro."

Mia, Marie, Tenna

Hygiejnisk design, neutral duft og kvalitet

Blandt de andre fordele, testerne fremhæver, herunder Mette på 30, er tubens smarte design, der gør det muligt at dosere cremen hygiejnisk. Og uden spild! Pernille, 26, er desuden særligt vild med den neutrale duft: så "man ikke dufter som et helt parfumeri." Malene, 27, slutter af med at fastslå, at "det er et godt kvalitetsprodukt, der passer på min sensitive hud."

Pernille, Malene og Mette

Pssst! Vind Årets Dagcreme

Woman har kåret Tolérance Extrême Cream fra Avène (50 ml, 145 kr.) til Bedste Beauty Fund 2016 i kategorien Årets Dagcreme. Og vi synes også, du skal have chancen for at teste dens magi. Deltag i konkurrencen om syv af de lækre cremer her!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?