Yes! Aldrig mere tør hud

Woman er fan. SÅ meget, at vi var nysgerrige efter at vide, hvad I – kære læsere – synes. Derfor fik vi 10 af jer til at teste A-Derma Exomega Emollient Lotion.

19. november 2016 af Af kommerciel redaktion for A-Derma

Hvis du endnu ikke har fundet det helt rigtige match til at passe og pleje din krop, så kan redaktionen anbefale A-Derma Exomega Emollient Lotion (200 ml, 140 kr.). Som skønhedsredaktør Maria Rothmar siger: 

“Det er bemærkelsesværdigt, at et kropsplejeprodukt både kan yde så effektiv pleje og være så blid i brug på én og samme tid, som Exomega Emollient Lotion formår. Og strengt taget er det jo heller ikke kun en kropsforkæler – cremens lette konsistens og potente pleje gør den også mere end egnet som ansigtscreme, endda til en literpris, der ligger langt under normalen. Har du tør hud, kløende hud, problemhud eller bare en sart én af slagsen, vil du elske Exomega for evigt.”

Her kan du se, hvad 10 læsere, som fik lov til selv at teste den lækre bodylotion, synes: 

Trine, Ditte og Marie

Slukker hudens tørst

"A-Derma lover 24-timers fugt, hvilket jeg tror på... Den er helt sikkert ideel til en tør vinterkrop," fortæller Trine, 25 år, der har testet Exomega Emollient Lotion. Ditte, 25, tilføjer: "Jeg døjer meget med tør hud på armene, der klør og giver røde mærker. Efter at have brugt cremen i nogle uger, har jeg knap nok oplevet dette." Marie, 28,  anbefaler den med disse ord: "Cremen har gjort en stor forskel for mig, da jeg før bøvlede med meget tør hud på benene i køligt vejr."

Stephanie, Salma og Dina

Beroligende og 'rent' produkt

Stephanie, 30, elsker, at det er en parfumefri bodylotion: "Jeg er blevet mere bevidst om, hvilke produkter, jeg bruger. Jeg har desuden smurt min søn med den, da han har børneeksem, og cremen havde en god effekt og beroligede hans hud." Eller som Salma, 32, skriver: "Jeg går meget op i, at produkter ikke indeholder for mange konserveringsmidler, og der er det her produkt bare perfekt." Dina, 25, giver den også bonuspoint for "de naturlige ingredienser."

Jane, Mette, Sandra og Ditte-Marie

Nem at dosere og god holdbarhed

Testerne fokuserer også på designet: "Den anderledes lukning gør det nemt og enkelt, og at der ikke sidder cremerester tilbage i den," forklarer Jane, 25. Mette, 26, siger, der er "enormt meget creme i de 200 ml... selv en lille klat er nok til hele ens ben." Sandra, 35 er enig i, at den rækker langt. Ditte-Marie, 24, oplevede endda, at produktet gjorde underværker i ansigtet: "Jeg døjede med tør hud og eksem på mine kinder efter en skrap antibiotikakur, og her var A-Derma fantastisk!"  

Pssst! Vind Årets Bodylotion

Woman er så forelskede i A-Derma Exomega Emollient Lotion, at vi har kåret den som Bedste Beauty Fund 2016 i kategorien Årets Bodylotion. Vi synes selvfølgelig også, du skal forkæles med den, derfor har du chancen for at vinde den her!

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?