Kold ske mod poser under øjnene
© Instagram, @fashion_daily_uae

7 ultranemme makeup-tricks, vi har luret af på Instagram

Hvordan lagde vi overhovedet makeup før?!

25. februar 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Der findes utallige gode råd om, hvordan du lægger den perfekte makeup – og mange af dem kan du finde på Instagram! Vi indrømmer gerne, at vi har luret en hel del skønhedstricks af på det sociale medie. 

Har du fundet nogle af disse tips på Instagram? Ellers er der ny inspiration at hente her!

1. Contouring

Du kan forme dit ansigt med lys og skygge med contouring, og et af de allerbedste steder at finde inspiration og guides til, hvordan du gør, er på Instagram. Vi har også selv lavet en guide til, hvordan du gør lige her.

#eyes #makeup #eyemakeup #diy #eyemakeuptutorial #girls #girlygirl #pretty #tutorial #makeup #pretty #beauty #contour #face

A post shared by Makeup Tutorials💄 (@makeuptutorials27) on

2. Highlighter under øjenbrynet

Hvis du lægger en lys foundation eller highlighter under dit øjenbryn, kan du fremhæve dette punkt og på den måde løfte dit ansigt. Det ser superfint ud og er utrolig nemt. 

3. Kold ske mod poser under øjnene

Når du vågner om morgenen, kender du sikkert til scenariet, hvor du (igen) fortryder, at du ikke trykkede på Netflixs pauseknap tidligere og fik sovet noget mere. Du er nemlig vågnet op med poser under øjnene. Heldigvis har Instagram lært os det nemmeste trick til at sige farvel til soveøjne og goddag til friske øjne! 

Reduce under eye puffiness with COLD spoon! It works! 👌🎥 @yeshipolito

A post shared by Beauty & Fashion blogger💟 (@fashion_daily_uae) on

4. Linjerne er vigtige

Instagram er fuld af geniale videoer af kvinder, som bruger deres fingre eller tape til at lave linjer på deres ansigt og lægger makeup ud fra dem. På denne måde kan du helt perfekt lægge eyeliner eller øjenskygge på et afgrænset område.

Nogle Instagrammere går all-in og bruger ligefrem linealer og gafler til at påføre deres makeup. Med en gaffel kan du lave snorelige øjenbryn, og linealer skal altså ikke kun bruges til matematik, for de kan nemlig hjælpe dig med at forme dit ansigt med contouring, så det er ens på begge sider. 

This is what a perfectionist looks like .. It's neat I love it @hairmakeupbyanna

A post shared by Beauty & Fashion blogger💟 (@fashion_daily_uae) on

5. Få din læbestift til at holde bedre

Hvis du bruger en concealer eller en foundation under dine læber, er du sikker på, at læbestiften ikke løber. Udfør dette smarte trick, inden du lægger læbestiften, og bliv klar til weekendens strabadser!

6. Perfekte (og holdbare) bryn

Spray hairspray på en ny tandbørste, og red dine øjenbryn med den. Så holder de bedre – smart!

7. En lige hårgrænse

Hvis du har opsat hår, kan der være steder i din hårgrænse, der er ulige, og hvor du altså mangler hår. Dette kan nemt fikses ved at bruge øjenskygge til at udligne din hårgrænse.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?