Hold fast hvor er du blevet stram i kødet, skat!
Hold fast hvor er du blevet stram i kødet, skat! © getty

Sex er den bedste motionsform

Så bliver det ikke bedre! Svedige timer på lagenet, gør underværker for dit helbred

26. februar 2009 af Julie Schrøder Kristensen

Så er der håb for os alle! Det forlyder nemlig, at du med fordel kan knalde dig til en slank, smuk, sund og sexet krop, hvis du er typen der bare aldrig har kunnet slæbe dig af sted til fitnesscentret.

National Health Service har nemlig konkluderet, at lagengymnastik ikke bare minimerer risikoen for hjertetilfælde - det har samtidig vist sig at have en livsforlængende effekt på helbredet. De endorfiner, som din krop udskiller når du får orgasme, skulle efter sigende stimulere produktionen af immunsystemets celler, så du bliver endnu mere modstandsdygtig overfor alvorlige sygdomme. Selv kræft.

- Det er rigtigt, at det er videnskabeligt bevist, at sex har en positiv effekt på dit mentale helbred, forklarer Dr. Melissa Sayer. Men at påstå, at sex er direkte forbundet med en formindsket risiko for hjertetilfælde og kræft, kan man vist godt kalde at presse citronen, slutter hun.

NHS, derimod, hævder at samtlige af deres konklusioner er bakket videnskabeligt op.

- Det er ikke bare sjov og ballade, det her, forsvarer NHS sig. Orgasmer kan både holde forkølelse fra døren og fungere som en naturlig hovedpinepille, fordi kroppen udløser så mange kemiske stoffer.

Og hvis du virkelig går til den på lagenet, så skulle du efter sigende kunne opnå samme resultater som en topatlet (!)

Det vil vi her på Woman i hvert fald gerne se, før vi tror på det. Vi er straks gået i træningslejr.

 

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?