Unge mennesker fester
© iStock, Distortion

12 sygt irriterende ting, der altid sker til Distortion (men ikke får os til at blive hjemme)

Signalet på din telefon er så skod, at du ikke engang kan dele din geniale Snap-story!

30. maj 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du kan godt glemme alt om at tage din cykel med. Medmindre du kan transportere den over menneskemængden via crowd surfing – se dét ville være smart!

2. Toiletterne til Distortion er lige så klamme som toiletterne i L efter anden dag på Roskilde Festival. Pis os’!

3. Apropos pis – der stinker af kraftig, alkoholiseret urin over det hele. Og generel høflighed om lige at vende den anden vej, når man blotter sine tissende kønsdele, er under Distortion åbenbart helt og aldeles underordnet. 

4. Du har altid en følelse af skam og skyldighed, fordi festlighederne ligger lige oveni din eksamensforberedelse. Men kun indtil den første bajer er drukket...

5. Der er mere kaos på gaderne end til et populært lagersalg propfyldt med kvinder, der lige har fået løn. Hvis du virkelig gør dig umage, kan du godt få bugt med den buldrenede irritation, som vokser i dig. Tæl. Til. Ti. Igen. Og. Igen.  

6. Hvis du virkelig SKAL på toilettet, kan du og din blære godt forberede jer på at stå i kø i et par timer. Okay, du ender nok også bare med at lufte dine blege baller og tisse en tår ned i et afløb. Eller bag en bil. Mulighederne er mange.

7. Der er stor sandsynlighed for, at du bliver væk fra din gruppe. Okay, det er faktisk 100 procent sikkert, at det sker.

8. Og NÅR du bliver væk, er det umuligt at finde dem igen. For signalet på din telefon er så skod, at du ikke engang kan dele din geniale Snapchat-story!

9. Du lugter af et lusket værtshus, når du kommer hjem. Du kan ikke undgå at blive badet i øl, når der hvert andet minut er en, der synes, at det er rigtig skægt at kaste øl ud over koncertmængden. Idiot. 

10. Du frygter altid at blive trukket ind i en tornado af et mosh-pit. Og brække en arm. Eller to.

11. Du føler dig pludselig ret gammel i menneskemængden. Men du har jo også selv været en af de tusindvis af spæde teenagere, der skal afprøve den vilde virkning af lidt for mange breezers for første gang.

12. Du havner i et hav af følelser, for du har et had-kærligheds-forhold til gadefesten. Men ærlig talt, kærlighedsdelen fylder helt klart mest, så LET'S PARTYYYYYYYY! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?