Sex and the City, Carrie ryger
© Sex and the City, HBO

11 ting, du kender, hvis du prøver at stoppe med at ryge

“NEJ, JEG ER SLET IKKE RYGETRÆNGENDE!”

22. juni 2017 af Maria Greve

1. Folk foreslår, at du altid har gulerødder i tasken, til når du bliver rygetrængende. Det er jo et latterligt råd. Man kan for helvede ikke ryge en gulerod, vel?!

2. Din trang er ustyrlig. Folk uden ben har fantomsmerter – du kan mærke en fantomcigaret på dine læber, når du ikke har røget i fem timer.

3. Pludselig elsker du at gå på brune bodegaer, hvor alle pulser. Teknisk set ryger du jo ikke, hvis du bare trækker vejret virkelig, virkelig tæt på den lokale kæderyger oppe i baren.

4. Du læser en folder om rygestop. Efter tre minutter overvejer du, om man egentlig kan ryge den her folder?

5. Din ven foreslår, at du skriver dine følelser ned, når du craver en cigaret. På papiret skriver du: “Hold kæft, hvor er du egentlig en irriterende ven”.

6. Du finder ud af, at det ikke er en god idé at erstatte cigaretter med slikpinde. Nu er du hende idioten, der konstant har en pind stikkende ud af kæften og lige skal sluge dit savl, inden du taler.

7. Stress giver dig lyst til at ryge. Træthed giver dig lyst til at ryge. Vejrudsigten giver dig lyst til at ryge. H.C Andersens eventyr giver dig lyst til at ryge.

8. Du lærer, at det faktisk er muligt at dække (næsten) hele kroppen med nikotinplastre. Det virker faktisk ligeså godt som solcreme, folkens! 

9. Du begynder at løbe for at fjerne fokus fra rygetrangen. Men du opdager lynhurtigt, at du faktisk kan løbe og ryge SAMTIDIG. #winwin

10. Du er helt enig i, at genbrug er guld. Og derfor har du i alvor overvejet at samle et skod op fra risten nede foran din lokale Føtex og ryge det.

11. Du smider cigaretterne i skraldespanden og hælder rengøringsmiddel over dem. To timer senere ryger du en cigaret med Ajax-smag. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Hvad synes mændene?