Køb eksklusiv selvbruner med rabat

Er du abonnent på Woman? Så har vi masser af gode tilbud til dig!

13. april 2014 af Mette Andrea Boesgaard

Har du nogensinde set alle vores gode tilbud til nye abonnenter og tænkt: Øv, hvorfor skal jeg aldrig forkæles - bare fordi jeg allerede har abonnement på Woman?

Men det skal du da selvfølgelig også, for vi er nemlig rigtig glade for at have dig som læser!

Derfor: Når du ser et tilbud, du ikke vil misse, så skynd dig at klikke ind i menu-punktet Bestil Woman og klik dig igennem vores aboshop - så finder du også vores rigtig gode tilbud til abonnenter!

Lige nu kan du for eksempel få den skønne selvbruner fra Vita Liberata til kun 99 kr + 49 kr i porto. Vita Liberatas Rich Silken Chocolate selvbruner-gel blev kåret som vinder af Årets Serie ved Danish Beauty Awards 2012, og med god grund: Du får nemlig en lækker, naturlig kulør på 4-6 timer med denne selvbruner - og det foregår helt uden den fæle selvbrunerlugt. Selvbruneren er let farvet, så du kan se, hvor du har smurt, og den holder i op til 7 dage - og takket være den smarte Vita Liberata påføringshandske, der også følger med tilbuddet, får du hverken streger eller orange håndflader! Selvbruneren er uden parabener og parfume, og den er ikke testet på dyr.

I tvivl om, hvordan du bruger selvbruner? Så læs med her!

Selvbrunersættet fra Vita Liberata har en værdi af 248 kr. Du får sættet for kun 99 kr + 49 kr i porto.

KØB TILBUDDET HER

Måske er du interesseret i...

Hvad synes mændene?