“12 interessante ting, jeg oplevede ved at flytte”

© Privatfoto

1. Jeg har lært at male. Det værelse, jeg flyttede ud af, blev meget flottere, end dengang jeg malede fars carport og hele indkørslen (sorry far). 

2. Apropos maling, så er literprisen højere end en flaske Dom Pérignon. Jeg troede, at slotte var forbeholdt de kongelige, men dem, der opfandt maling, må også eje et par stykker.

3. Jeg fik ryddet ud i mine gamle sager. Hvem vidste, at det var muligt stadig at have fødselsdagskort liggende fra 2010? 

4. Ikke længere at skulle tænke på, hvor meget tøj jeg har på, nu hvor jeg bor på tredje sal i stedet for i stuen. Ikke at jeg gjorde det før, og måske det var derfor, naboerne altid parkerede foran mine vinduer?

5. Jeg er blevet rigtig voksen, nu hvor jeg har erhvervet mig en støvsuger. Jeg vidste ikke, jeg manglede så mange ting, nu hvor jeg kom fra et bofællesskab. 

6. Hvor begejstret du kan blive for en elevator i ejendommen. Ellers var vi nok stadig i gang med flytningen. 

7. Apropos elevator – det dårlige førstehåndsindtryk, du skaber, når du lægger beslag på elevatoren hele dagen. Beklager...

8. Min familie står altid klar til at hjælpe. Selvom jeg ingen tålmodighed har og altid hundser med dem.

9. Selvom det er fjerde gang jeg flytter, har jeg aldrig samlet et IKEA-møbel. Til gengæld er jeg rigtig god til at heppe på min familie.

10. Alle mennesker er lidt creepy, når du møder dem i kælderen for første gang. Hvorfor skal det også altid være så mørkt dernede?

11. Byggemarkeder lukker tidligere i weekenden, selvom det er der, størstedelen flytter. Findes der et nødnummer, når du står og mangler et betonbor efter klokken 16?

12. Flyttepizza smager bare bedre, fordi du har arbejdet hele dagen. Det er en ting, ikke? 

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Zenias zone

Zenia er tidligere praktikant på Woman.dk. Hun elsker sine katte mere, end hun elsker alt, der er lyserødt (hvilket er meget). Selvom hun stort set kun går i kjoler, har hun alligevel altid tøjkrise. En perfekt aften for hende består af godt selskab, et glas rødvin (eller to), oliven og ost.