Clairvoyanten guider: “Her er 4 tips til dig, der vil blive bedre til at lytte til din intuition”

© Privatfoto

Når jeg som clairvoyant stiller ind på andre mennesker igennem mine sessioner, er det rigtig vigtigt, at jeg “slukker” for mit hoved, da jeg så ellers ikke kan lytte til min intuition.

Intuition er hovedingrediensen i at kunne lave clairvoyance, men vidste du godt, at du kan træne din egen intuition til at blive bedre til at lytte til dig selv – og måske udvikle clairvoyante evner?

Her er der fire tips du kan bruge, hvis du vil blive bedre til at lytte til din intuition.

1. Skab ro omkring dig

Sluk for mobilen i nogle timer om dagen, og lyt i stedet til fuglenes fløjten eller gå en lang tur. For mange udefrakommende stimulanser gør det sværere for dig at mærke efter.

2. Gå med lyst-følelsen

Sig nej til venindeaftaler, hvis du mærker, du ikke har lyst eller overskud. Hvis du hele tiden gør det, du burde eller skal, så lytter du ikke til dig selv, og det er den største blokering til at kunne lytte til din intuition.

3. Bliv bedre til at sige fra

Spørger chefen hele tiden, om du kan arbejde over, eller hænger veninden hele tiden i røret og vil snakke? Ved at sige fra over for andre, siger du mere ja til dig selv.

4. Træn dig selv i at mærke bedre efter

Det handler ikke kun om, om det er leverpostejsmaden, der skal skiftes ud med spegepølsen – men om hvordan du har det. Er du glad, ked af det, frustreret, irriteret eller sur? Når du mærker, hvordan du har det, så ved du også gerne, hvad du vil – og kan derfor lettere lytte til dine egne behov.

Ovenstående tips hjælper til at skrue mere op for dig, så du på længere sigt kan lytte mere til dig selv og din intuition, som er et fantastisk redskab at arbejde med.

“Hvem er den næste der ringer?”

Til de hardcore, der er klar til at tage springet videre i intuitionsarbejdet kan forsøge sig med opgaven “Hvem er den næste der ringer?”.

Sæt dig i rolige omgivelser, imens du sidder med lukkede øjne. Brug et par minutter på at lytte til dine dybe vejrtrækninger, så du bliver mere afslappet. Hvis du har svært ved at slappe af, så vil jeg anbefale dig at have noget beroligende musik kørende i baggrunden.

Når du mærker en ro i hele kroppen efter nogle minutter, så spørg inde i dig selv, hvem der bliver den næste person, der ringer til dig. Den første person, der dukker op i dine tanker, er den person, din intuition fortæller dig, vil ringe. Det er vigtigt, at du følger den første indskydelse og lader være med at tænke for meget. Tænker du for meget, skal du starte forfra og bruge mere tid på at skabe ro i kroppen, inden du laver øvelsen.

Maj Schou Rasmussen er uddannet clairvoyant, healer og folkeskolelærer. Hun er født med clairvoyante evner, og hun vil gerne prøve at gøre det mere håndgribeligt og ikke alt for mystisk.

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]