Det har jeg lært ved at se The Walking Dead

Mange, især mine forældre, mener ikke, at man kan lære noget ved, at se serier på Netflix, Viaplay og lignende streamingtjenester. Her må jeg sige, at jeg er uenig. Jeg har nemlig lært meget ved at se serier på diverse tjenester – blandt andet ved at se The Walking Dead og dens prequel Fear The Walking Dead.

Dræb dem, som gør dig ondt – med det samme!
Jeg har trævlet de første seks sæsoner igennem af The Walking Dead. Her har jeg fået en meget vigtig livslektie: Hvis nogen gør dig ondt i en sådan grad, at du ønsker dem død – så dræb dem! Så hurtigt, som muligt! De vender altid tilbage, og gør dig endnu mere uret (SPOILERALERT!). Og jo, de vender ALTID tilbage. Ofte på de mest ubelejlige tidspunkter, hvor du leder efter mad, eller livet bare generelt er surt.

Og husk for guds skyld: Skyd dem i hovedet. Ellers kommer de bare tilbage som zombier, og så er helvedet løs igen.

Mennesker er generelt bare nogle svin
Ens egen gruppe er the shit (med få undtagelser) – alle andre er nogle upålidelige sataner, som kun er ude på at stjæle fra andre mennesker – eller dræbe dem. Man skal derfor, som udgangspunkt, ikke stole på andre end sig selv og sine allernærmeste. Selv dér, kan man desværre aldrig vide sig sikker. Hovedregler for det? De findes ikke. Det skal jo helst ikke være for nemt, vel?

Opskriften på at overleve et zombieangreb
Man skal tjekke, hvad zombierne reagerer på (lys, lyd, lugt af blod, etc.) og hvor hurtigt, de bevæger sig fremad. Kender du disse ting, kan du undgå disse kilder til fare, og du ved, hvordan du skal flygte. Derudover skal du alliere dig med nogle muskuløse mennesker, som kan slå zombierne ihjel. Jægere eller politimænd er en fordel, da de kan ramme plet med et gevær eller lignende.

Vil du allerede nu forberede dig til et forestående zombieangreb, så skal du i gang med skydetræningen og kunne løbe lang tid med tung balast på ryggen. Du skal desuden være en dygtig bilist, da du kan være heldig at finde en bil med benzin og kunne flygte i den.

Her skal det bemærkes, at alle generelt er i vanvittig god fysisk form. Det er fuldstændig underordnet, om det er politimænd eller lagerarbejdere – de kan alle sammen løbe fra zombierne og redde deres eget skind. Der er altså håb for alle os, som ikke har tænkt sig at kaste os over den intensive træning.

Hav altid et våben på dig
Hvad enten dit våben er en pistol, hammer, økse eller andet, så hav den altid på dig! Efter at have set The Walking Dead er jeg ikke længere i tvivl om, at zombierne gemmer sig alle steder: Forladte huse, hospitaler og supermarkeder. Husk derfor at lave lyde (hvis zombierne reagere på dette jævnfør forrige punkt), så de dumme bæster giver sig til kende, og du ikke pludselig bliver overrasket.

Hvad med mad og vand?
Vi ved alle, at mad og vand er en livsnødvendig bestanddel i vores hverdag. Uden mad kommer man ikke langt under en zombieapokalypse. Sjovt nok, så er mad intet problem, så længe du og din gruppe har det godt. Det er først, når det begynder at gå dig skidt, dine venner dør eller din overlevelse afhænger af dit samarbejde med nogle bøller, at mad bliver et problem. Så skal der pludselig kæmpes for den – og det er svært for alle at blive mætte, og du kan få lyst til at spise døde hunde og mennesker, som zombierne allerede har haft gang i. Og hvem har lyst til det?

Strøm og uanede mængder af bilen med en fuld benzintank, under en zombieapokalypse, er desuden heller ikke et problem. Du kan således tage et varmt bad (hvis du vel og mærke har fundet dig et samfund at være en del af), lave varm mad dagligt og køre dig en tur uden at tænke synderligt over det.

Du kan stadig finde din store kærlighed
Hvis der er noget, The Walking Dead har lært mig, så er det, at man stadig kan finde den store kærlighed under en zombieapokalypse. Udvalget bliver kraftigt indsnævret (det er især vanskeligt for mændene at finde en ny kvinde), men jeg har set flere eksempler på, at en mand og en kvinde har fundet sammen – også selvom de tidligere (SPOILERALERT!) har mistet deres livs store kærlighed.

Det kan desuden også godt lade sig gøre at få børn. Det er ikke altid at moderen overlever, men børnene kommer til verden, vokser op og bliver sunde og raske. Det, til trods for manglende modermælkserstatning.

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]