Hej skat, skal vi have pik til aften?

Hej skat, skal vi have pik til aften?

I nat lå jeg endnu engang og spekulerede. Jeg havde haft et skænderi med min kæreste over småting, som virkede utrolig vigtige på daværende tidspunkt, og som vist nok endte ud i en kvindelig principsag. Derfor kunne jeg mærke, den dårlige samvittighed komme anstigende. Måske havde jeg ikke været helt fair, og måske var det i virkeligheden fordi, jeg havde haft en dårlig dag på arbejdet. Vi er vel alle lidt for stolte mennesker engang i mellem.

Jeg blev enig med mig selv om, at i morgen skulle blive dagen, hvor jeg ville være den gode kæreste. Jeg satte derfor barren højt, i forhold til vores standarder, og kæresten min skulle forkæles med tapas, vin, levende lys, sexet undertøj, og dernæst noget, som ikke er for børn.

Natteroderi og dagen derpå

Nu kunne jeg jo slet ikke sove, så kl. 2 om natten gik jeg i min iver igang med at finde de bedste opskrifter og lavede en uoverskuelig shoppingliste. Jeg overvejede endda at købe en sixpence og leve mig ind i rollen som Thomas Herman, men måtte lige minde mig selv om “Keep it sexy” – selvom Herman er et udmærket stykke hankøn.

Men næsten morgen var jeg træt, og de grå rande under mine øjne blev ikke mindre, efterhånden som dagen skred frem. Projekt ”den-gode-kæreste” blev mindre sandsynligt og jeg kunne allerede se aftenen fra dagen før med skænderier og frustration gentage sig.

Så kom det pludselig til mig; et begreb, min kusine engang havde lært mig: Pikmadder! Pikmadder involverer både din kæreste, pølse og løg – hvis du tænker i billeder, er det muligvis et meget underligt billede, du har i hovedet lige nu. Men det ender ud i, at du bliver glad, han bliver glad og I bliver mætte. Det er muligvis nøglen til et godt parforhold – selv tak.

Pik til aften

Vil du have pik til aften, skal du ganske enkelt tage et stykke rugbrød med spegepølse og dernæst skrive “PIK” med mayonnaise. Alt efter smag og behag kommer du ristede løg på toppen. Den perfekte løsning til en travl dag, og selv singler vil kunne få pik til aften.

Jeg ringede straks til min kæreste og sagde “Hej skat, skal vi have pik til aften?” og i den anden ende af røret hørte jeg hans skønne, lidt skeptiske, grin (han tænker i billeder), og så var standarden for aftenen lagt. I virkeligheden var min mission at gøre ham glad og det faktum, at der ikke skal mere end en pikmad til, det siger jo alt om, hvor nemt det er at gøre sin kæreste glad og få nogle flere grin ind i en travl hverdag. Jeg ser i hvert fald ingen grund til bekymring over, at han finder pik til aftensmad ganske fornøjeligt.

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]