“Hun vidste, at hvis hun fortalte det til nogen, ville de sige, hun skulle skride”

© Privatfoto

Utroskab er noget af det allermest ødelæggende i et forhold. Enten har du selv oplevet det, eller også er det noget, som du frygter, og at leve i et forhold med utroskab er hårdt.

Hun var stærk nok til at forlade dig, men svag nok til at tro, at hun behøvede dig. Hun er forvirret, for hvem er hun uden dig? Tanken om at se dig med en anden dræber hende.

Håbet er det eneste, vi har, men selv det tog du fra hende. Hun er en pige, som har gået meget igennem, og alle de ting, som du har budt hende, vil altid være en del af hende, og på grund af dig frygter hun kærligheden. Hun glemmer aldrig det, du gjorde mod hende, og på grund af dig vil hun tvivle på alle, der kommer i nærheden af hende, for hun er bange, bange for at blive såret igen.


Hvorfor?

’’Hvorfor gjorde du det?’’ – ’’Hvorfor var jeg ikke nok?’’ Spørgsmål som kører rundt i hendes hoved. Du ødelagde hende fuldstændigt. Du tog hendes hjerte og smadrede det, du samlede det op, og smed på gulvet og trampede på det endnu en gang. Du gjorde det ikke kun en gang, men flere gange. Hun tilgav dig hver gang, for hun håbede, du ændrede dig. Hun var naiv, for når du lovede hende, at du ikke ville gøre det igen, så håbede hun, at du for en gangs skyld talte sandt. Alle de løgne, du har fyldt hende med, hvordan kunne du komme hjem til hende og kigge hende i øjnene, og lade som om alting var okay?

Hvorfor ville du ødelægge den pige, som kun ville dig det bedste? Hvorfor? Hun gav dig alt, hvad hun havde, men hun vidste bare ikke, at du ikke ville have det. Tænkte du nogensinde på, hvad du gjorde ved hende? Var det en leg for dig? Handlede det om at se, hvornår hun ikke kunne klare mere? For hvis det var det, det handlede om, så tillykke, du har vundet. Hun kan ikke klare mere nu, hun har ramt bunden.

Ingen vidste hvad du gjorde mod hende

Fortalte du nogensinde dine venner eller familie, hvordan du behandlede hende, vidste de hvad du gjorde? Hun fortalte det aldrig, hun ønskede ikke at sætte dig i dårligt lys, for uanset hvad du havde budt hende, så elskede hun dig. Hun vidste, at hvis hun fortalte det til nogen, ville de sige, hun skulle skride, men hun vidste også godt, at hun ikke bare kunne skride, så det var nemmere for hende at tie.

Alt det, du gjorde mod hende, fortjente hun ikke, men hun bildte sig selv ind, at du var den eneste for hende, og at hun ikke kunne finde bedre. Alle de ting, du bød hende, nedbrød hende. Gjorde det dig glad at se hende græde?

Du fik hende så inderligt til at tro, at det var hende, der var noget galt med. Du fik hende til at tvivle på sig selv, hun bildte sig selv ind, at hun ikke var god nok, for hun sagde til sig selv, at hvis hun var god nok havde du aldrig gjort de ting mod hende.

’’Jeg er grim’’

’’Jeg er ikke god nok’’

’’Jeg er ikke spændende nok’’

’’Hun er flottere end mig’’

Det var de ting, som du fik hende til at føle – og de følelser du efterlod hende med.

 

Hun håber stadig

For hver dag der går, håber hun, at hun heler lidt mere, men hun får stadig tilbagefald, og hun tvivler på, om hun overhovedet bliver hel igen. Ligemeget hvor hun kigger hen, ligemeget hvor meget hun prøver at distrahere sig selv, dukker du stadig op i hendes tanker, de minder I havde sammen kører rundt i hendes hoved, selvom hun prøver at give slip.

Tænkte du nogensinde på hende? For mens du havde travlt med at kigge på andre piger, lå hun hjemme i jeres seng, i jeres lejlighed og græd.

Selvom hun ved, at du behandlede hende dårligt, så ligger hun med sin telefon i hånden, hun går ind i jeres samtale, skriver ’’jeg savner dig’’, sletter det, og skriver det igen, hun er ved at sende det til dig, men hun sletter det og går ud af jeres samtale og lægger telefonen fra sig. Hun håber, at du en dag vil savne hende, som hun savnede dig, og hun håber, at du har brug for hende, som hun havde brug for dig.


Ingen ved, hvordan hun faktisk har det

Hvis folk spørger hende, hvordan hun har det, siger hun altid, at hun har det fint, men ingen kan se, hvor ødelagt hun er. Hun er stærk, stærkere end hun selv tror. Ingen kan se det i hendes øjne, men inde bag hendes smukke øjne har hun grædt flere tåre, og alligevel er hun stadig i stand til at smile, når hun er ude. Og gemme sine tårer til når hun er alene, selvom hun inderst inde har lyst til at skrige.


Bange for at møde en ny 

På grund af dig vil hun altid være på vagt, hun vil være bange for at møde en ny, for hun er bange for, at han vil behandle hende, som du gjorde. Hun har bygget en mur op om sig selv, så højt, at intet vil kunne rive den ned, og du kommer ikke bare lige ind til hende, for hun passer på sig selv, mere end hun plejede.

Selvom hun prøver at komme over dig og komme videre, vil hun føle sig fortabt, for hun er ikke vant til at blive behandlet ordenligt, det er nyt for hende, hun kender ikke til andet end svigt og usikkerhed. Hun ved, hun er svær at elske, for hun ved, hun er bange. Bange for at hun heller ikke er god nok til ham, for hun var aldrig god nok til dig.

Hun ved, at hun ikke er ligesom andre, for hun er mere følsom og meget mere på vagt end dine tidligere piger har været. Hun tvivler meget på sig selv, den mindste ting du gør, som kunne minde hende om de ting, han gjorde, gør hende bange, for hun kender tegnene – hun kender spillet.

Hvis du møder en pige, som har været i et forhold med utroskab, og hun lukker dig ind i sit hjerte, er du heldig, for der kommer ikke særlig mange derind. Og hvis du bliver lukket ind i hendes hjerte, så bliv der, lad være med at forlade hende. Hun kan til tider lukke sig selv inde, fordi hun ikke vil fortælle dig om de ting, hun kæmper med, for hun vil ikke virke som et problem for dig.

Hun var en pige, som troede på kærligheden men på grund af dig, er hun bange for den. Hun vil ikke såres igen, så hun vil ikke åbne sit hjerte op en gang til, for hun ønsker ikke at gå gennem helvede endnu en gang.

Hun kæmper kampe, som ingen kan se. Hun kæmper mere, end hun viser. Hun har holdt ud, hun har været knækket, hun har kendt til modgang, hun har mistet sig selv, men hun står her stadig og hun bevæger sig fremad, og hun vokser sig stærkere dag efter dag!

’’It hurts so much you want something you can’t have’’

For nogle kan det være svært at se, hvordan det skal være svært at vælge en person fra som var en utro. Men her står hun, ved en skillevej. Skal hun vælge mellem det liv, hun havde med ham, eller et liv uden ham. Det gør ondt, valget er sværere, end man tror. Jeg ved det, for den pige var mig.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

 

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]

 

Læs mere fra samme kategori