“Jeg vil hellere gå ind i et kæmpe skænderi og kaste med tingene end det, jeg har fået – ingenting”

© Privatfoto

Til hvem det måtte vedrøre

Jeg er for nyligt blevet single efter tre et halvt år. På trods af at sådan noget aldrig er nemt, håndterede min forhenværende kæreste og jeg det efter omstændighederne meget modent. Vi flyttede fra hinanden forholdsvis smertefrit, og tingene gik fint, indtil det store farvel lurede rundt om hjørnet.

Ifølge serier som Sex and the City skal man selvfølgelig “go out with a bang”, eller i det mindste en dramatisk afskedsscene med tårer og toner af trist musik i baggrunden. Og så kan man da ikke andet end at føle sig lidt snydt, når man ikke kan lokke andet end det “hej hej” ud af manden. Det satte nogle tanker i gang i mig, da det helt samme skete én uge senere for min veninde. Hvad er der med fyre, der lukker helt af over for en person, de ellers meget kort forinden havde lukket helt ind?

Mandebørn har for travlt med deres nyfundne mandehørmsliv

Et par klik på nettet senere fandt jeg ud af, at jeg befinder mig i en båd med tusindvis af andre, der har oplevet det helt samme. Det, der konkluderes på nettet, er, at disse “mænd” ikke er mænd – men mandebørn. Det eneste vi kvinder beder om, er en lille smule anerkendelse; om vores forhold og om vi har betydet noget for dem. ANYTHING.

Jeg vil faktisk hellere gå ind i et kæmpe skænderi, råbe af hinanden og kaste med tingene end det, jeg har fået – ingenting. Så lad mig da i det mindste hade dig! Men den slags validering får man ikke af mandebørn. De har for travlt med at komme videre med deres nyfundne mandehørmsliv end at være i sine følelsers vold. For det kræver, at de træder et skridt tilbage og tænker over tingene. Kigger indad og reminiscerer. Og det kan mandebørn ikke. Og det gør bare mere ondt at blive ved med at fiske forgæves i deres sø, så man må gøre sig selv den tjeneste og finde en afslutning hos sig selv; nyde, at man kan pynte sit hjem med pastelfarver og planter, og ikke skal kigge på enorme, grimme højtalere i en ellers fin stue eller sure underbukser på badeværelsesgulvet. 

Men kære mandebørn. Bliv dog voksne og grow a pair. 

Hilsen alle kvinder

Ever

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]