“10 dårlige (men hyggelige) vaner, jeg har fået ved at arbejde hjemmefra“

Hjemmearbejde i morgenkåbe
Ingen arbejder jo hjemmefra i cowboybukser... Ingen!© Privat foto

1. Mit tv er konstant tændt. Er der noget hyggeligere end at sidde og arbejde i sofaen med Go' Morgen Danmark kørende i baggrunden?

2. Jeg når hverken 10.000, 8.000 eller 6.000 skridt. Der er jo ikke særlig langt fra sengen til sofaen, sofaen til kaffemaskinen eller til køleskabet. 

3. Min frokostpause er knap så social eller speciel... Jeg kan sagtens sluge et par afsnit af Modern Family på Netflix sammen med min makrelmad.

4. Jeg snacker liiiidt mere hjemmefra. Jeg forstyrrer jo ingen andre, hvis jeg lige smider en pose popcorn i mikroovnen.

5. Jeg sidder langt fra ergonomisk korrekt. Sengen og sofaen kan alligevel noget andet end kontorets hæve-sænkebord – eksempelvis give ondt i ryggen...

6. Mit outfit består af morgenkåbe og hyggesokker. Ingen arbejder jo hjemmerfra i cowboybukser...Ingen!

7. Jeg står op fem minutter i otte, og de fem minutter er alt, jeg behøver for at gøre mig klar: Morgenkåbe, hyggesokker, knold i håret – tjek!

8. Jeg glemmer alt om pauser. Det føles jo allerede lidt som en pause, når jeg sidder hjemme i sofaen med bærbaren og kaffen (og en skål popcorn).

9. Jeg savner mine kolleger. Så jeg bombarderer dem med mails og beskeder: “Hvad fik du til frokost?” *indsæt eget billede af min leverpostejsmad med agurk*.

10. Jeg skruer helt op for musikken. På hjemmekontoret er der ingen, der klager over julemusik i november (eller at jeg skråler med på Last Christmas).

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Camillas check-in

Camilla Stubbe er praktikant på Woman.dk. Hun elsker alt der har med true crime at gøre, og kunne snildt blive en dygtig efterforsker (mener hun selv). Når hun ikke læser, ser eller lytter til vilde krimihistorier, består hendes hobby i at spise ude eller at øve sine overtalelsesevner overfor kæresten, da hun drømmer om at få en hund.

Du vil (garanteret) også kunne lide