“10 mindeværdige ting, som jeg kan takke mine folkeskoleveninder for”

© Privatfoto

1. Tak for at være dem, jeg havde de første dybe snakke med. Virkelig TAK – Hvis mit hoved alene skulle ha' rummet alt det, vi har delt, så havde der ikke været plads til læring!

2. Tak for at dele de ufattelig mange tøj- og makeup-stadier. Jeg kunne være sikker på, at jeg aldrig var alene om at matche øjenskygge med tøjet eller at troppe op i en gennemsigtig Dolce & Gabbana (under)trøje.

3. Tak for at få alle frikvarterne til at føles som Guds gave til menneskeheden. Både dem, der blev tilbragt i klatretræet, på bænken eller på vej i kiosken efter slik. Særligt sidstnævnte!

4. Tak for at være der gennem alle mine barndoms-crushesHvis min ‘flamme’ ikke viste samme interesse, så kunne han godt forvente at få hele holdet på nakken!

5. … Og også gennem det, der dengang føltes som min første forelskelse. Jeg satte pris på hvert et “du fortjener bedre”.

6. Tak for at have givet mig så mange skønne oplevelser. Som vi jo heldigvis var hammer gode til at dokumentere med omtrent 400 billeder. Hver gang.

7. Tak for at dele min passion for flotte fyre i plakatformat. Klasselokalet blev jo MEGET pænere, når lækre Chad Michael Murray pyntede på væggene.

8. Tak for at gøre mig klogere dag efter dag. Det er altid lidt nemmere at suge læring til sig, når det kan gøres i et godt selskab!

9. Tak for at have holdt mig ud i alle årene! Jeg mener, ti år er seriøst lang tid at se på de samme mennesker fem dage om ugen.

10. Tak for at gøre folkeskolen uendeligt mange gange federe. Af hjertet tak! 

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Simones skriverier

Simone er tidligere studentermedhjælper på Woman.dk. Hun er helt pjattet med fodbold og bruger mere tid på stadion end på tv-serier. Dagen er en kæmpe succes, når hendes hold vinder, og der er sushi til aftensmad – og ekstra god, når kæresten en sjælden gang i mellem køber blomster med hjem