“10 pinlige Artobilleder, jeg sikkert ikke er den eneste, der har haft”

© Privatfoto

Da jeg var teenager i 00'erne, var det, mine veninder og jeg snakkede om ofte, hvem der sidst havde skrevet “kiqqede :i” i vores gæstebog på Arto. Arto bringer generelt mange gode (og pinlige!) minder frem, men jeg kan virkelig også krumme tæer over mit overforbrug af foundation (i en helt forkert farve), lyseblå eyeliner, (alt for lange) extentions og billige Snoopy push-up bh'er fra H&M. 

Jeg har lykkeligt været i troen om, at eftersom Arto for alvor drejede nøglen om i 2016, så var hele det kapitel slut for mit vedkommende. Desværre var sandheden en anden, da jeg fandt en gammel ekstern harddisk, som åbenbart indeholdt alle mine pinlinge Artobilleder. 

Da jeg kiggede de skrækkelige billeder igennem, var det et sandt nostalgi-kick, men jeg var egentlig ikke helt sikker på, om jeg skulle grine eller græde. Jeg blev taget tilbage til alle de typer af billeder, som virkelig pyntede på min Artoprofil.

Jeg er glad for, at de ikke ligger på min Instagram... Men nu ligger de her, så du kan more dig over mig (og måske nikke genkendende til dine egne Artobilleder).

1. Arto-pistolen var fast inventar på samtlige billeder

2. Billeder med blitz i et alt for fedtet spejl

Altså, gjorde vi nogensinde rent, eller havde vi for travlt med Arto-profiltekster (eller push-up bh'er)?

3. Kærestebilledet 

Måske med den, du var Arto-gift med, hvilket selvfølgelig var den flotte 00'er fyr med DAX-voks, G-Star trøje, Evisu bukser og sokker udenpå bukserne. 

4. Det billede, hvor jeg selv synes, at jeg var badass 

Everlast og solbriller – bliver det bedre? 5. D&G <'3 

Var det overhovedet muligt at have Arto uden at have mindst ét billede med en af de populære D&G-undertrøjer? 

6. Liiiiidt for meget solarie 

Det er heldigt, at min hud ikke forblev rødorange med alle de poletter, jeg fyrede af. 

7. Fjollebilledet 

For det er jo slet ikke opstillet, at jeg ser så popfjollet ud. 

8. Blitz i spejlet 

SødTøzz14 med zmukke extentions.

9. De små øjenbrynsklubben

Og jeg var åbenbart også med i konkurrencen om at have de mindste shorts. Nogensinde. 

10. Frem med brystet og touperet hår 

Please sig, at jeg ikke er den eneste, der har poseret sådan. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Amalias anekdoter

Amalia Kristiansen er Woman.dks tidligere praktikant. Hun er en 27-årig midtjyde, der har forvildet sig til København, hvor hun nu bor på Vesterbro. Amalia er i et livslangt (og lykkeligt) forhold med popcorn, som hun ofte spiser sammen med en kold weissbier – to ting hun har en stor svaghed for.