“10 ting, der tyder på, at jeg er ret afhængig af Pepsi Max”

© Privatfoto

1. Jeg har naturligvis et lager af Pepsi Max derhjemme. Det er jo en nødvendighed præcis som toiletpapir, havregryn og vaskepulver.

2. Alligevel står der altid Pepsi Max på indkøbssedlen.

3. På arbejdet er jeg en trolig kunde i Føtex hver dag ved 14-tiden. Min rute går direkte ned til de kolde dåser bagerst i butikken.

4. Jeg har smagt samtlige Pepsi Max-varianter. Og ja, det kan godt være, at mange mener, at det er syntetisk med ingefær- eller limesmag, men syntetisk er smagfuldt!

5. Mens andre nyder en coffee to go, når de går tur med veninderne, nyder jeg en gå-Pepsi Max.

6. Min aftensmad er ikke fuldendt uden Pepsi Max. Det samme gælder naturligvis frokost. Og eftermiddagssnacken. Og aftensnacken.

7. Lyden af en Pepsi Max-dåse, der åbnes, er guddommelig. Hvorfor Klumben og Raske Penge lavede en sang om Faxe Kondi er uforståeligt, for teksten passer perfekt som hyldest til en Max!

8. Jeg kan sagtens finde på at købe en 0.75 eller et-liters Pepsi Max, når jeg er på restaurant. Okay, dét kan jeg godt høre lyder virkelig klamt, men en halv liter er jo væk, inden jeg har læst menukortet færdigt! 

9. Jeg har svært ved at forstå dem, som ikke kan smage forskel på en Pepsi Max og en Coca Cola. Kan de mon heller ikke smage forskel på vandmelon og frikadeller?

10. Min pant-samling derhjemme består af 91 procent Pepsi Max-flasker. Resten er Pepsi Max-dåser.

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Rie reflekterer

Rie Louise Kirkebjerg er redaktør på Woman.dk. Hun elsker træning højt – men bland selv-slik endnu højere. Hun foretrækker vin frem for øl, men hvis hun er nødsaget til at drikke sidstnævnte, skal det helst være en lunken én af slagsen i en ølbong. Det er hun faktisk pænt god til (synes hun selv)

Læs mere fra samme kategori