“10 ting, jeg gerne vil blive bedre til at tage mig tid til i hverdagen”

© Privatfoto

Hvis der er noget, jeg har opdaget under denne corona-karantæne, så er det, at jeg rigtig gerne vil gøre noget mere for mit velvære i hverdagen. Efter at have været isoleret fra andre mennesker – i hvad der føles som en evighed – har jeg fundet ud af, at de små ting bestemt også tæller, når jeg gør noget for mig selv. 

Derfor har jeg samlet 10 ting, som jeg gerne vil være bedre til i hverdagen. 

1. Lægge neglelak (også på tæerne). Det er normalt ikke noget, jeg har tålmodighed til, men det betyder bare alligevel noget at gøre dét ekstra ud af mine negle. 

2. Læse en god bog. Jeg har efterhånden mange bøger herhjemme, som jeg endnu ikke har fået læst. Men jeg ved jo, at det giver mig mulighed for at slappe af på en anden måde, end jeg plejer. 

3. Gå en tur. Det giver bare en helt anden energi. 

4. Ses med mine veninder noget oftere. De skal også plejes!

5. Eksperimentere i køkkenet. Så jeg kan udfordre mig selv lidt på de vanlige kyllingefrikadeller eller carbonara. 

6. Leve i nuet. Ja, jeg vil tage mig tid til at leve i nuet og ikke hele tiden tænke så langt frem. For vi ved tydeligvis ikke, hvad der kan ændre de planer, vi ellers har. 

7. Gøre ting, der gør mig glad. Om det så er at sidde på altanen en times tid eller købe nogle nye krydderurter. Jeg skal huske at tage tid til at gøre mig selv glad. 

8. Vaske tøj. Det er jo ikke så slemt, og det er skønt, når det er overstået. Men nogle gange skubber jeg det bare, selvom jeg ikke burde. 

9. Slappe af uden dårlig samvittighed. Det kan vel ikke være så svært? Jo, for i stedet kommer jeg bare til at køre mig selv op, over de ting jeg mangler at få gjort. 

10. Rydde op efter mig selv med det samme. Det burde jeg jo bare gøre automatisk, meeen... 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Zenias zone

Zenia er tidligere praktikant på Woman.dk. Hun elsker sine katte mere, end hun elsker alt, der er lyserødt (hvilket er meget). Selvom hun stort set kun går i kjoler, har hun alligevel altid tøjkrise. En perfekt aften for hende består af godt selskab, et glas rødvin (eller to), oliven og ost.