“10 ting, jeg ikke længere vil tage for givet”

© Privatfoto

Taknemmelighed er et ord, jeg fremadrettet virkelig vil være opmærksom på. I denne mærkelige tid, hvor verden er sat på pause, er det i hvert fald gået op for mig, at der er en lang række ting, jeg absolut har taget for givet. Det vil jeg ikke længere gøre, når krisen på et tidspunkt er ovre.

1. Mine veninders selskab. De er uerstattelige.

2. Min families selskab. Det samme gælder dem. 

3. At give en krammer til én, jeg holder af. Jeg havde ikke troet, at det var en så integreret del af den måde, vi hilser på hinanden.

4. At kunne træne i træningscenter. Jeg lover aldrig mere at være så doven, at jeg får en bøde for ikke at afmelde mig et hold tids nok!

5. At tage på arbejde. Giv mig bare den frygtede mandag morgen hver eneste dag, hvis det bare foregår på min arbejdsplads. 

6. Mine kollegaer. Det er dem, som skal holde mig ud allerflest timer om dagen, og de kender mine hverdagsrutiner så godt, at de ved, at jeg bliver utålmodig lige inden frokost og altid lusker hen i Føtex om eftermiddagen for at købe en dåse Pepsi Max.

7. At tage på café. Bare for at catche up med en veninde og slubre en al for pricey café latte i mig. 

8. At klappe en sød hund, jeg møder på gaden. Det er en humørbooster!

9. At gå en tur! De 10.000 anbefalede skridt kunne godt være svære at få gået, men når denne periode – hvor vi bliver opfordret til at blive indendøre – er ovre, skal skridttælleren vise 10.000 skridt hver dag!

10. Nærværet med andre mennesker. Min overbevisning var ellers, at vi ofte er lidt for gode til at holde os for os selv og endda har svært ved at sige hej til buschaufføren, men nærværet med (selv fremmede) mennesker mangler alligevel betydeligt. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Rie reflekterer

Rie Kirkebjerg er redaktør på Woman.dk. Lige nu har hun byttet arbejdet ud med bleskift, for hun er nemlig på barsel med sin første barn.