“11 interessante ting, jeg har lært om datinglivet det seneste år”

Sarah Østbjerg
På Tinder betyder “Vin hos mig kl 20?” i virkeligheden “Skal vi knalde?”. © Woman, Tinder

Jeg har lært en del om datinglivet det seneste års tid. Én af de ting er, at supermarkedet er et udemærket sted at møde nye mennesker, at det er lige gyldigt, hvor mange vi har knaldet med, ja, og så er der de udvalgte 11 ting, som du finder på listen her.

Det gode datingliv...

Jeg er ikke sikker på, om der findes en ordbog, der oversætter fra datingsprog til helt almindelig dansk, men noget tyder på, at det kunne der godt være brug for. Fortvivl dog ikke, for jeg har hjulpet dig lidt på vej med nogle af punkterne på denne liste.

1. På Tinder betyder “Vin hos mig klokken 20?” i virkeligheden “Skal vi knalde?”. Og det er i øvrigt helt i orden at aflyse en time inden, hvis du ikke lige er in the mood alligevel.

2. “Jeg har lige lidt travlt for tiden” er kodesprog for “Jeg synes ikke, vi skal ses igen.” Helt ærligt venner, skal vi ikke droppe det her move og fremover love hinanden bare at sige det, som det er? Det er trods alt nemmere end at skulle afkode, hvad vi i virkeligheden mener.

3. Du har to muligheder, hvis du allerede efter det første spil Yatzy godt ved, at I ikke skal ses igen. Enten så siger du tak for i aften og tager hjem, ellers starter du en debat om eksempelvis mænds manglende brug af kondomer eller #MeToo og benytter muligheden til at oplyse endnu en mand. 

4. Mænd opfører sig ikke nødvendigvis mere modent med alderen. Og at han er rundet de 30 er ingen garanti for, at ikke også han er en idiot.

5. Sørg altid for at første date ikke er hjemme ved dig selv. Det er bare nemmere at være den, der smutter, hvis kemien ikke lige var der, end at skulle bede den anden om at gå.

6. Det fungerer meget bedre at sige “Jeg kan godt lide dig” end at forsøge at gøre ham jaloux med andre. Især når din historie ikke virker efter hensigten og hans eneste kommentar, når du kommer for at sige undskyld, er “Nå, det tænkte jeg da ikke videre over.”

7. Aldrig har det givet så meget sex at slide ind i nogens DM, som det gør på Instagram. Gad vide om den populære app i virkeligheden har til skjult hensigt at fungere som datingapp?

8. Ægte kærlighed kan findes på bunden af en to-go kaffekop. I hvert fald at dømme efter alle de kaffedates, der har fundet sted rundt om søerne og i Frederiksberg Have det sidste år. Men hey, jeg shamer ikke. 

9. “Jeg er ikke sikker på, vi helt er et match som par, men vi kan godt ses igen.” Er bare en anden måde at fortælle dig på, at han struggler med commitment issues, men at han gerne vil knalde.

10. Deres profession fortæller en hel del, men ikke alt. Du kan åbenbart godt være læge om dagen, men tænde op for en joint, når du skal lege doktor om natten.

11. Er det en gåtur? En kaffeaftale? En vinaften? Det er vigtigt at vide, før du går ud ad døren. Jeg siger ikke, at det har indflydelse på, hvilket undertøj jeg tager på, men hvis vi skal gå tur i minusgrader, så vil jeg gerne have muligheden for at tage de lange skiunderbukser på!

Jeg er sikker på, at jeg nok skal gøre mig andre underholdende opdagelser om datinglivet, og jeg glæder mig til at dele dem med dig her på siden. I mellemtiden kan du følge med på min Instagram, læse et af mine andre indlæg, eller fortælle mig her i kommentarsporet, hvilke sjove erfaringer dit datingliv har givet dig.

Og husk, at du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her, for ikke at gå glip af andre brugbare guides og underholdende artikler.

Sarah spekulerer

Sarah er praktikant på Woman.dk. Hun er 23 år. Hun elsker kaffe, croissanter og lange gåture med sine veninder, og så læser hun hellere en bog end ser en film. Sarah skriver om dating, sex og kærlighed.

Du vil (garanteret) også kunne lide