“11 tanker, jeg har gjort mig under lockdown”

© Privatfoto

1. Jeg troede, at jeg nogenlunde kunne styre mit temperament. Men jeg bliver skør af at være indenfor 24-7.

2. Hvor meget jeg savner en god gåtur med veninderne. Jeg ville give min sidste pakke gær og dåse kikærter for duften af forår og nyslået græs. 

3. Jeg troede, at 2020 var året, hvor jeg fik styr på mit liv. Jeg prøver da bare igen næste år. 

4. Hvor lidt jeg sætter pris på at kunne gå ud og være social. Jeg skal ikke lave andet, når vi kommer over på den anden side.

5. Mange opskrifter kræver gær. Medmindre jeg skal bage pandekager for 10. gang. 

6. Hvor meget jeg skal sætte pris på min arbejdspladsDet er bare ikke det samme at arbejde hjemme i en lille etværelses lejlighed, hvor alt flyder sammen. 

7. Ting jeg gerne ville før, er slet ikke det samme længere. Slænge mig på sofaen med Netflix en hel dag var intet problem, indtil jeg ikke måtte andet. Nu er det tortur.

8. Jeg sætter aldrig pris på det, jeg har, før det er væk. For eksempel muligheden for at gå en tur udenfor. Akkurat på samme måde, som når jeg lover mig selv at sætte pris på at trække vejret ordentligt, når min forkølelse endelig er væk. 

9. Det er ikke, fordi jeg ikke har tid til forskellige ting, at de ikke bliver gjort. Det er ren og skær, fordi jeg ikke har lyst.

10. Hvordan jeg ihærdigt forsøger at finde på noget jeg mangler for at have en undskyldning for at gå i Føtex. Suk...

11. At der må være grænser for, hvor mange gange jeg kan rykke rundt derhjemme. Undskyld underbo, jeg skal nok prøve at holde igen.

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Zenias zone

Zenia er tidligere praktikant på Woman.dk. Hun elsker sine katte mere, end hun elsker alt, der er lyserødt (hvilket er meget). Selvom hun stort set kun går i kjoler, har hun alligevel altid tøjkrise. En perfekt aften for hende består af godt selskab, et glas rødvin (eller to), oliven og ost.