“12 grunde til, at jeg er glad for, at december endelig er over os”

© Privatfoto

Jul det’ cool, som en klog mand sagde engang. Og det er lige, hvad julen er. Den er cool. Så jeg er utrolig glad for, at december endelig er over os – så er der omsider plads til at høre julemusik dagen lang og spise alle de pebernødder, som hjertet lyster (hvilket er mange, for mit vedkommende).

Læs med her og se, om du er enig i mine 12 grunde til, at jeg er glad for, at december endelig er over os.  

1. Nu er det endelig socialt acceptabelt at høre Whams Last Christmas på repeat! YES! Men måske mindre fedt for mine roomies, der kun kommer til at høre “Last Chriiissstmasss, I gave you my hearrrttt“ den næste måned. 

2. Æbleskiver! Behøver jeg at sige mere? 

3. I december måned kigger folk nærmest mærkeligt på dig, hvis du IKKE spiser en masse julegodter. Så det er bare med at dykke ned i konfekten!

4. Min mor bager pebernødder i stride strømme… 2 kg hjemmebagte pebernødder? Ja tak, mor. 

5. Al pynten gør mig bare super glad! Men hvem bliver seriøst ikke glad af, at alle gader og stræder er belyst med hyggelige julekæder? 

6. Det er acceptabelt at spise risengrød hver dag. (Ikke at jeg gør det, det er bare rart at have muligheden...)

7. Klementiner og atter klementiner. De er endelig i sæson, og jeg spiser dem i rigelige mængder – jeg skal jo have mine c-vitaminer! 

8. Jeg kan endelig have mine (yderst grimme) julesweatre og julesokker på – de er noget af det blødeste og markante røde, som jeg ejer. 

9. December er jo bare en måned fyldt med hygge, hygge og atter HYGGE – hver dag! What’s not to like? 

10. Jeg kan endelig få et gensyn med Hugh Grants dance-moves i julefilmen Love Actually. 

11. Det er endelig tid til at spise snebolde! Altså juleslikket – ikke snebolde lavet af rigtig sne… 

12. Vi er tættere på 2021 end nogensinde før! Krydser fingre for et meget bedre år. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Amalies atlas

Amalie Kildebro er tidligere studentermedhjælper på Woman.dk. Hun er en 24-årig provinspige, der nu lever lykkeligt på Nørrebro. Hun er en kæmpe loppemarked-enthusiast, har en stor forkærlighed for asiatisk mad (sushi og ramen, ja tak!), og har for nyligt set lyset, da hun har fundet ud af, hvor godt en pomelo smager – a whole new world!