“13 ting, jeg oplevede, da jeg (i al hemmelighed) datede min kollega”

© Privatfoto

1. Arbejdet blev pludselig endnu sjovere. Ikke nok med at jeg havde mine søde kollegaer at snakke med i frokostpausen, nu havde jeg pludselig også en dejlig fyr at smile diskret til på kontorgangene. 

2. Flirtede han, eller prøvede han bare at være venlig? Det var bestemt ikke nemt at gennemskue, om de søde smil og small-talken var flirteri eller bare ren venlighed.

3. Flirteriet skulle pakkes rigtig godt ind i starten. Jeg kunne jo ikke bare invitere min kollega ud med risiko for, at jeg havde misforstået alle hans signaler.

4. 'Hvor mange gange kan jeg liste forbi hans skrivebord på vej op mod kaffemaskinen, uden det virker underligt?' Mine kollegaer må virkelig have undret sig over, hvorfor jeg pludselig havde brug for SÅ meget kaffe til at komme igennem arbejdsdagen. 

5. Tøjkrisen om morgenen handlede ikke længere kun om at følge virksomhedens dresscode. Nu skulle jeg pludselig også dress to impress

6. Skal, skal ikke... Beslutningen om at gå ind i en relation med min kollega var en afvejning af en masse plusser og minusser. For det er altså ikke helt risikofrit at date på arbejdspladsen. 

7. Og derfor fyldte frygten for at vores flirteri skulle gå i vasken, og at jeg skulle gå på arbejde med et knust hjerte rigtig meget i starten. Men den bekymring glemte jeg hurtigt, når jeg så hans søde smil på arbejdet om morgenen. 

8. Mine andre kollegaer havde lidt svært ved at forstå, hvorfor jeg altid snakkede udenom, når det handlede om dating. Det var lidt svært at forklare, hvorfor jeg ikke ville have nummeret på min kollegas søde ven. 

9. Vores kollegaer undrede sig ofte over, hvorfor vi altid skulle gå samtidig. Puha, det var svært at holde styr på de små, hvide løgne til sidst. For hvad var det nu lige, jeg havde sagt, at jeg skulle? 

10. Forelskelsen virkede ekstra intens og varede længere. Det gjorde det bare lidt mere spændende, at ingen måtte vide, hvad der foregik. 

11. Det var ikke helt let at blive tætte med mine andre kollegaer, når jeg ikke kunne snakke om det, der fyldte allermest. Hvad skulle jeg lige sige, at jeg havde lavet i weekenden, når jeg i virkeligheden havde brugt alle dagene sammen med min kollega, men slet ikke kunne fortælle det til nogen?! 

12. Det var måske slet ikke så hemmeligt, som vi gik og troede, at det var. Selvom vi syntes, at vi var mega smarte altid at tage hjem fra arbejde med et par minutters mellemrum (for så at mødes ude ved cyklerne igen selvfølgelig!), var der ret mange, der allerede havde luret os, da vi til sidst fortalte vores kollegaer om os.  

13. Det var den perfekte start på vores dejlige parforhold. At lære hinanden at kende som kollegaer og venner, inden vi begyndte at date, gjorde os trygge ved hinanden. For der var ingen plads til at spille kostbar, når vi automatisk stødte ind i hinanden hver dag. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Isabellas inspiration

Isabella er praktikant på Woman.dk. Hun er en 25-årig (nytilflyttet) Amagerkaner, der er helt vild med det pulserende byliv. Hun elsker at gå på eventyr i de københavnske loppebutikker og kommer aldrig hjem uden mindst to ting, som hun ikke har brug for. Hun synes selv, at hun er ret struktureret og ordentlig, men rodet (og de mange loppefund) i hendes lejlighed fortæller en anden historie.

Du vil (garanteret) også kunne lide