“14 tegn på, jeg er tættere på 30 end på 20”

Ida er blevet gammel
Har du også byttet Breezers ud med bland-selv?© Woman

“Alder er bare et tal” – right? Der er virkelig mange forskellige måder at være både 20 og 30 år på. Jeg er vel det, man kalder for “i midten af tyverne” – jeg er, nærmere betegnet, 26. Jeg har jævnaldrene veninder, der har købt hus og har børn, men jeg har også veninder, der bruger deres lørdage på en smart club og fuldender weekenden med at være på date med endnu en ny, flot mand – og det er vel det, midten af tyverne kan. Jeg begynder lige så stille at mærke, at den Ida, der vaklede rundt på 10-centimeters hæle, der aldrig sagde nej til en flaske vin og som sagtens synes, hun kunne leve af toast og cocopops, langsomt forsvinder længere og længere ud i horisonten. 

Her har jeg samlet 14 tegn på, jeg ikke er helt lige så young, wild and free, som jeg måske bilder mig selv ind. 

1. En fed søndagsaktivitet er at tjekke boliger på home.dk og derefter køre ud og se dem. Man ved jo ikke, om den franske altan er lige så flot in real life som på billederne? Og er der gode indkøbsmuligheder i området? Vigtigt! Også selvom jeg ikke skal købe det...  

2. Jeg synes, deltagerne i Paradise bliver yngre og yngre. De er jo seriøst bare børn nu! Hvor er deres forældre?!

3. Markedsdage er lykkelige dage. Øko-grøntsager, billige solsikker, koldslynget honning. Aarhus-people will understand. 

4. Jeg kunne ikke finde på at gå udenfor en dør uden solcreme. Er det overskyet? Ja. Regner det? Ja. Skal jeg have solcreme på alligevel? Øøøhh, JA selvfølgelig!

5. Når jeg mødes med mine veninder, er det lige så ofte for at strikke, som for at drikke vin. Det kan godt være, der står, Louisiana sweateren er for begyndere, men så har PetitKnit bare aldrig mødt en så begynder-agtig begynder som mig. Heldigt, jeg har pro-strikke-veninder. 

6. Aldrig har tilbudsaviser været så god læsning. Der er jo ingen grund til at betale overpriser, vel? 

7. Når jeg er ude til en øl med mine venner, siger jeg ting som: “Nå ja, men der er jo også en dag i morgen, ik'?” og “Jeg må hjem, så jeg kan få mine otte timer”. Fordi... Sandt... 

8. Friske blomster er en god investering. Det er jo vigtigt at investere i sit eget velvære!

9. Jeg 3/4 af mine fredage hellere vil spise bland selv-slik og se Vild med Dans, end jeg vil ryste min røv på Crazy Daisy. Findes Crazy Daisy overhovedet stadig?

10. Jeg begrunder andres dårlige opførsel med deres alder. “Hun kan ikke gøre for det, hun er jo kun 21”. 

11. Et sommerhus i Thy eller Syd-Sverige lyder som den perfekte ferie. Ibiza og Alanya kan simpelthen ikke gøre det for mig længere. Man kan jo slet ikke læse bøger i den larm.  

12. Ny teknik er besværligt teknik. Der er sku da ingen, der ved, hvordan man sætter sådan en chrome-cast op. Hvorfor gør de det så besværligt?!?!

13. Jeg drømmer våde drømme om en måltidskasse fra Årstiderne. Tænk, hvis der bare kom Pok-Choy lige til døren! Ja ja, måske er jeg studerende og har masser af tid (og få penge) til at lave mad, men seriøst, det virker så tjekket at være typen, der får måltidskasser. 

14. Jeg skal have oversat, hvad mine yngre roomies mener, når de bruger slang. “Det er totalt RIP” – betyder åbenbart, at noget er dårligt? “Avocadoen har gået på privatskole” – betyder åbenbart, at avocadoen er helt perfekt? Altså, vidste I det!? I didn't get the memo

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Idas ideer

Ida Storm er praktikant på Woman.dk. Hun er en 26-årig kvinde fra den nordjyske ø Mors, der netop er flyttet fra Aarhus til Amager. Ida elsker at bade på alle årets dage, og prøver hårdnakket at få alle, hun kender med: “Det er SÅ dejligt bagefter!“. Hvis det var forsvarligt, ville hun spise romkugler og blødkogte æg hver dag - en perfekt kostpyramide (ifølge hende selv).

 

Læs mere fra samme kategori